Телефони: 032622890 / 0884641904
ABC Design - Бебешка количка за близнаци ZOOM Multicolor 2014

ABC Design - Бебешка количка за близнаци ZOOM Multicolor 2014

Цена:999.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете ABC Design - Бебешка количка за близнаци ZOOM Multicolor 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете ABC Design - Бебешка количка за близнаци ZOOM Multicolor 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
ABC Design е марка, която е синоним на качество, иновативен дизайн и функционалност. Но какво я прави толкова неповторима? В един силно наситен пазар е необходимо много повече от интересен дизайн, за да се спечелят симпатиите на родителите. Немската фирма ABC Design успява да отиде още една крачка напред и постоянно да изненадва потребителите с иновативни технически решения. При това производителят отчита актуалните обществени тенденции като растяща мобилност и многофункционалност и от там си прави важни изводи за потребностите на клиентите. А за да притежават продуктите най-високо качество те преминават редица тестове в специално оборудваната изпитателна лаборатория, която се грижи за спазване на високите европейски стандарти на всеки произведен продукт с марката ABC Design.
С модела Zoom, ABC Design представя най-малката и компактна количка за две породени деца или близнаци не само на немския, а и на световен пазар. Идеална е и при по-голяма разлика между децата: различните седалки (спортна, кош за новородено, столче за кола от група 0+) универсално се съчетават в множество комбинации. Бебешката количка дава изключително много различни възможности за употреба, според Вашите нужди и тези на децата Ви. Двете летни седалки на бебешка количка Zoom, ABC Design може да се използват монтирани по посока на движението, с лице към майката или една срещу друга. Малките може да седят или едно зад друго, или едно срещу друго. Според възрастта на децата и нуждите Ви количката може да бъде окомплектована с един или два коша за новородени, с кош за новородени и една лятна седалка, с една или две кошници за кола и лятна седалка или с две летни седалки. За допълнително удобство телескопичната дръжка на Zoom, ABC Design може да се регулира във височина, така че да е максимално удобна за родителите. Спортните, летни седалки, включени в комплекта са изключително практични и способни за регулиране. В тях детето седи в оптимално, щадящо гърба положение. Заедно със столчетата за кола от група 0+ ( за деца от 0 до 15 месеца или тегло до 13 кг ) и подходящ адаптер Zoom, ABC Design се трансформира в система за пътуване. Количката Zoom, ABC Design е съвместима с кошници за кола ABC Design Risus, Maxi Cosi Citi, Cabrio, Pebble, Römer Baby-Safe plus SHR, Cybex Aton и Aton 2.
Комплектът на количката включва две летни седалки, подходящи за деца над 6 месечна възраст, а кошовете за новородени, столчетата за кола и подходящите за монтирането им адаптери не са включени в цената и могат да бъдат закупени като отделен аксесоар.
Технически характеристики на количка за близнаци Zoom, ABC Design:
 • Zoom, ABC Design е изключително здрава и с лека алуминиева рама количка, която Ви осигурява сигурност и спокойствие;
 • Летните седалки, включени в комплекта на количката са подходящи за употреба след 6 месечна възраст на детето;
 • Летните седалки са с възможност за регулиране на наклона, за почивка, сън и в седнало положение;
 • Регулируема във височина поставка за краката;
 • Сенникът с прозорец за наблюдение на Zoom, ABC Design е практично допълнение, което осигурява непрекъснат контакт между майката и бебетата;
 • Zoom, ABC Design е със стабилни въртящи и застопоряващи се предни колела;
 • Гумите на количката са изработени от висококачествена EVA пяна;
 • Количката Zoom, ABC Design има изключително компактни размери в сгънато състояние;
 • 5-точкови предпазни колани;
 • Количката за близнаци Zoom, ABC Design е оборудвана с голяма и удобна кошница за пазаруване;
 • Максималното тегло на двете деца, до което може да се използва Zoom, ABC Design е 30 kg;
 • Кошчетата за новородени, адапторите и кошничките се предлагат като допълнителни аксесоари.
Размери на количка за близнаци Zoom, ABC Design:
 • Разгъната (ДхШ): 105 x 63 cm;
 • Сгъната (ДхШхВ): 87 x 65 x 42 cm;
 • Височина на дръжките: 89 - 105 cm;
 • Размери на коша (Д х Ш): 79 x 36 cm;
 • Размери на седалката (Д х Ш): 23 x 29 cm;
 • Размери на облегалката (Ш х В): 29 x 46 cm;
 • Общо тегло на количката с кошове за новородени: 19 kg;
 • Тегло на количката с летни седалки: 17,3 kg.
КОЛИЧКАТА СЕ ДОСТАВЯ ПО ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА. СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА Е ОКОЛО 30-40 ДНИ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ НУЖНОТО ЗА ВНОС ВРЕМЕ.

Политика за поверителност

Политика за поверителност 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как „Адони“ ООД и магазин Касида третират Вашите лични данни като администратор - за категориите лични данни, за целите и за правното основание за обработване, за какъв срок ги съхраняваме и с кого споделяме данните, а също и за това какви са Вашите права във връзка с това обработване. С извършването на регистрация в сайта www.kasida.bg Вие приемате настоящата Политика за поверителност. Ние приемаме отговорно своята задача да защитим всички Ваши лични данни, до които имаме достъп във връзка с дейността ни. При създаването на Политиката за поверителност сме взели предвид принципите и изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент 2016/679, ОРЗД) и българското законодателство в областта на защита на личните данни.

I. Кои сме ние?

Интернет сайтът www.kasida.bg е собственост на „Адони“ ООД, с ЕИК 115646476, със седалище и адрес на управление:
гр. 
Пловдив, ул. “Никола Козлев”№2.
Ние осъществяваме дейността си чрез онлайн магазин 
www.kasida.bg

Лице за контакт по въпроси, свързани със защита на лични данни:
Донка Гърдева 
Телефон за контакт: 0888 502 051
E-mail: office@kasida.bg

„Адони“ ООД е администратор по отношение на Вашите лични данни по смисъла на ОРЗД, тъй като определя целите и средствата за обработването на Вашите лични данни.

II. Какви лични данни обработваме?

Лични данни са всички данни, чрез които едно лице може да бъде идентифицирано пряко или непряко (име, адрес, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор; признаци за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице и др.).

Ние обработваме следните лични данни:

 • три имена;
 • адрес за получаване на пратка;
 • адрес на електронна поща;
 • телефон;
 • Вашите пароли за достъп до нашия уебсайт;
 • данни за фактура;

III. За какви цели използваме Вашите лични данни?

Целите на обработването са както следва:

 • За изпълнение на Вашата поръчка.
 • За доставка на поръчката до посочения от Вас адрес.
 • За да можем да се свързваме с Вас във всеки един момент по телефон или имейл за качественото и навременно изпълняване на заявената от вас услуга.
 • За счетоводна отчетност.
 • За защита на законните ни права и интереси.

IV. На какво основание обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания:

 • чл. 6, ал. 1, бук. „б” от ОРЗД- за изпълнение на договор, по който субектът на данните е страна, или за предприемане на стъпки по искане на субекта на данните преди сключването на договор;
 • чл. 6, ал. 1, бук. „в” от ОРЗД – за спазване на законово задължение, произтичащо от законодателството на Република България (за водене на счетоводна отчетност);
 • чл. 6, ал. 1, бук. „е” от ОРЗД – за целите на легитимните интереси на администратора, освен когато пред такива интереси преимущество имат интересите или основните права и свободи на субекта на данните (за защита при правни претенции или в производства пред компетентните органи);

V. На кого споделяме и разкриваме Вашите лични данни?

Ние не споделяме, разкриваме, продаваме или по друг начин разпространяваме Ваши лични данни на трети страни. Информация предоставяме единствено на нашите доверени партньори - куриери, с които работим въз основа на договорни правоотношения и конфиденциални споразумения. Те се нуждаят от Вашите данни, за да бъде възможно доставянето на поръчаните от Вас продукти до Вашия адрес. Всички доставчици са внимателно подбрани. Те също извършват обработка на Вашите данни с дължимата грижа и поверителност и при стриктно спазване на ОРЗД и българското законодателство.

VI. За колко време съхраняваме информацията?

Съхраняването на данните продължава докато разполагаме с основание за тяхното съхранение. Когато Ваши лични данни се съдържат в счетоводни документи на хартиен или технически носител, които могат да бъдат изискани от нас на законово основание за нуждите на данъчния контрол, срокът за съхранение на тези лични данни е 10 години, считано от 01.01. на годината, следваща годината, в която сте получили поръчаните от Вас продукти. Ваши лични данни, предоставени при регистрация на нашия уебсайт, се съхраняват за срок от три години, считано от датата на последната Ви поръчка, като след изтичане на срока за съхранение, се унищожават, съгласно вътрешните правила на администраторите. В случай, че извършите регистрация без да направите поръчка, данните Ви се унищожават след изтичане на третата година от регистрацията Ви.

VII. Какви са последствията от непредоставянето на лични данни?

В случай, че не предоставите личните си данни, ние няма да можем да извършим доставка на поръчаните от Вас продукти, тъй като няма да можем да индивидуализираме получателя и мястото на доставка. При непредоставяне на данни за фактура /ако такава е поискана от Вас/, няма да можем да Ви издадем исканата фактура, тъй като реквизитите на същата са законоустановени.

VIII. Мерки за сигурност:

Ние сме предприели широк кръг от технически и организационни мерки, гарантиращи правомерното обработване на Вашите лични данни и защитата им от неправомерен достъп или разпространение.

IX. Какви са Вашите права?

Право на достъп:
По всяко време имате право да поискате информация дали обработваме Ваши лични данни, какви са тези данни, откъде и защо ги притежаваме. Достъп до обработваните лични данни може да осъществите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на преносимост:
Имате право да получите личните данни, които сте ни предоставили в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или да поискате те да бъдат прехвърлени пряко на друг администратор.

Право на коригиране:
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, или да бъдат допълнени, ако те са непълни. Корекциите можете да извършите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на изтриване:
Това е Вашето право „да бъдете забравени” – да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите бази данни, при определени обстоятелства: личните Ви данни повече не са необходими за целите за които са били събрани; ако смятате, че са обработени незаконно или няма законно основание за обработването.

Право на ограничаване на обработването:
При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни, правомерността на обработването или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

Право на възражение:
По всяко време и при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация.

Право на жалба до Комисията за защита на личните данни:
Когато смятате, че сме нарушили правата Ви при обработката на Вашите лични данни, от нас имате право да подадете жалба до надзорния орган на Република България, който е Комисията за защита на личните данни.
Данни за контакт с Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
E-mail: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

Правата си във връзка с обработването на лични данни можете да упражните, използвайки следните заявления или с искане в свободен текст, позволяващо еднозначното Ви индивидуализиране и характера на искането Ви: