Телефони: 032622890 / 0884641904
Acrobat Eureka Junior Juggling Set Детски комплект за жонглиране

Acrobat Eureka Junior Juggling Set Детски комплект за жонглиране

Цена:34.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Acrobat Eureka Junior Juggling Set Детски комплект за жонглиране или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Acrobat Eureka Junior Juggling Set Детски комплект за жонглиране или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Марката Eureka води началото си от 1989 година, когато няколко пълни с ентусиазъм хора осъществяват мечтата си и започват да правят някой напълно различни и невиждани до сега продукти. Те се произвеждат от висококачествени материали - дървесина, метал и безопасна пластмаса и са способни да събудят въображението на всеки...от най-малките до най-големите, Eureka са страхотни за подарък за обичните ни хора или за самите нас.
Идеята на фирмата да създаде играчки за активна игра, с които децата с удоволствие ще се забавляват навън, а не само вкъщи пред компютъра е причината да се роди серията Acrobat. Новата линия от спортни играчки е на пазара от скоро, но продуктите вече завладяват със своята непринудена визия и страхотно качество, хиляди родители по света....

Комплект за жонглиране Acrobat Eureka

Жонглирането привлича погледите по магнетичен начин и винаги е едно от най-атрактивните изпълнения в цирковото изкуство. То е умение, което е плод на много труд и упорити упражнения. Симпатичният комплект на Eureka е част от Active серията на фирмата и включва в себе си различни пособия, с чиято помощ детето ще може да упражнява и развива своите жонгльорски умения, така че винаги да има какво да покаже на семейните празници или пред публика. 
Комплектът се състои от дървени пръчки със закачено на тях въже, с които детето може да жонглира с макарата, която ще се движи нагоре и надолу. Те дават свободата на детето да покаже голямо разнообразие от трикове, благодарение на специфичната форма на макарата и чрез различни движения на тялото. Използването на въжето, пръчките и различни части на тялото позволява голямо разнообразие от трикове. В комплекта е включена също така и чиния с пръчки. В комплекта е включена и инструкция за употреба.
  • Цветови асортимент. Доставка според наличностите;
  • Приблизителна големина на дървените палки: 37,5 см;
  • Приблизителен диаметър на чинията: 23 см;
  • Приблизителен диаметър на макарата Diabolo 10 см;
  • Инструкции за употреба и чанта за пренасяне в комплекта;
  • Препоръчителна възраст: 7+ години