Телефони: 032622890 / 0884641904
Активна гимнастика 2в1 Cam TAPPETO GIOCO HAPPYGYM col.215

Активна гимнастика 2в1 Cam TAPPETO GIOCO HAPPYGYM col.215

Цена:155.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Активна гимнастика 2в1 Cam TAPPETO GIOCO HAPPYGYM col.215 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Активна гимнастика 2в1 Cam TAPPETO GIOCO HAPPYGYM col.215 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
TAPPETO GIOCO HAPPYGYM  Cam активна гимнастика

TAPPETO GIOCO HAPPYGYM  Cam е мека и забавна активна гимнастика, която предлага на децата часове на весели игри. Тя може да се използва самостоятелно или като удобно допълнение към кошара за игра Brevettato на Cam. Снабдена с множество играчки и забавления, тя ще помогне на детето Ви да развие своите физически и двигателни способности и да усъвършенства зрението и фината си моторика.
  • Подходяща за деца от раждането;
  • Пасва идеално като допълнителен матрак към кошара Brevettato, Cam;
  • Изработена от висококачествена и изключително мека материя, без съдържание на вредни за здравето вещества, в съответствие с всички изисквания и норми;
  • Текстилните части могат да се перат при температура на водата 30 градуса;
  • Произведена в Италия.
Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!
МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.