Телефони: 032622890 / 0884641904
Анатомична бебешка ваничка Cam BABY BAGNO col.40

Анатомична бебешка ваничка Cam BABY BAGNO col.40

Цена:59.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Анатомична бебешка ваничка Cam BABY BAGNO col.40 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Анатомична бебешка ваничка Cam BABY BAGNO col.40 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!

МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.
Анатомична бебешка ваничка Baby Bagno, Cam;
Baby Bagno на Cam е широка и удобна бебешка ваничка, която сякаш расте с вашето дете. Ваничка е с разделение, с анатомична подложка, на която може лесно и с една ръка да изкъпете по-малките бебенца на възраст от 0 до 6 месеца, а за по-големите е другата страна на ваничката, която също е снабдена с нехлъзгаща се част, където децата от 6 до 12 месеца могат да седнат стабилно и удобно. Ваничката е оборудвана с отделение за тоалетни принадлежности, а в комплекта и е включена пластмасова каничка за поливане на бебенцето.
  • Ваничката Baby Bagno на Cam може да се използва с универсална стойка Stand Universale и със стойка Telaio Per Vasca Da Bagno, които не са включени в комплекта и могат да бъдат закупени отделно;
  • Ваничката е анатомична и има две разделения за деца от 0 до 6 месеца и за деца от 6 до 12 месеца;
  • Почиства се само с мокра кърпа;
  • Ваничката е с отделения за сапун и аксесоари и има каничка за поливане;
  • Размери: 52 х 97 х 23 см;
  • Тегло 2,3 кг;
  • Производител Cam, Италия.