Телефони: 032622890 / 0884641904
Auguri Preziosi - Папка с ластик Winx 2013

Auguri Preziosi - Папка с ластик Winx 2013

Цена:7.10лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Подарете на децата си незабравими моменти с любимите им герои!

Италианската фирма Auguri Preziosi става част през 1999 г. от големия италиански концерн Grupo Preziosi, тясно специализиран в производството на качествени детски играчки и аксесоари. 
Подразделението Auguri Preziosi следва неотлъчно приоритетите на фирмата за високо качество и изключителен дизайн, предлагайки на пазара изключителни колекции канцеларски материали и стоки за ученика.
Фирмата бързо става лидер на пазара на детски стоки, предлагайки широка гама продукти - ученически чанти, дневници, тетрадки, подаръци за ученика, химикали и други необходими за децата аксеосари.
Всички продукти се отличават с изключително качество, а от лицензираните серии, най-популярните сред които са Winx, Bakugan, Gormiti, Hello Kitty, Ben 10, Cars, Hannah, Pokemon вашето дете може да избере любимия си герой, с който с удоволствие да ходи на училище или детска градина.

  Папака с ластик Winx

Красиво украсена папка за листове, която може да бъде много полезна на вашия ученик. В папката могат да се събират листове с големина А4, както и по-тънки тетрадки. Затваря се с помощта на ластик и прихлупване, за по-голяма сигурност за да защитава вещите от изпадане.
  • Подходяща за листове с размер А4
  • Размери:26см х 36см х 1см.
  • Производител Auguri Preziosi, Италия.

Поздрави скъпоценни лого