Телефони: 032622890 / 0884641904
AVENT Бебешки залъгалки CLASSIC прозрачни 0-6 месеца

AVENT Бебешки залъгалки CLASSIC прозрачни 0-6 месеца

Цена:14.50лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете AVENT Бебешки залъгалки CLASSIC прозрачни 0-6 месеца или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете AVENT Бебешки залъгалки CLASSIC прозрачни 0-6 месеца или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
AVENT е основана през 1984 година от Edward Atkin, който е решил, че бебешките аксесоари за хранене не са практични и е нужна промяна. В течение на времето иновациите въведени тогава от Avent, ще се превърнат в най-добрите предлагани на пазара. Това, което AVENT произвежда са най-добре проектираните и най-добре инженерно изчислени бебешки залъгалки, шишета и биберони в света. По-късно фирмата се обединява с Philips, която допринася за започването на зелено, екологично производство с поглед към бъдещето на децата и света. Затова за никого не е изненада, че родители избират Philips AVENT пред останалите марки на пазара. От гледна точка на нарастващият интерес и доверие към Philips AVENT, марката продължава да усъвършенства своите продукти и да въвежда нови и полезни технологии, които да са в крак с изискванията на модерните родители.

Да изберете Philips AVENT означава, че желаете да предложите на детето си висококачествени продукти, специално създадени за Вашето удобство и специфичните нужди на Вашето дете. Всички бебешки аксесоари Philips AVENT са плод на задълбочени изследвания, клинични тестове и проучвания и ще Ви помагат в грижите за децата, давайки ви гъвкавост и правилни решения, през различните етапи от живота на детето.

Залъгалки AVENT

Гъвкавият биберон на залъгалката има симетрична, ортопедична форма, която осигурява естественото развитие на небцето, зъбите и венците на бебето, дори залъгалката да е завъртяна. Всички залъгалки AVENT са направени от силикон, те са без вкус и мирис и са по - издръжливи от каучуковите залъгалки. За максимална хигиена, всички залъгалки са с предпазно капаче и могат да се стерилизират с пара, защото имат отвори. Допълнителни предимства са пръстеновидните дръжки за безопасност и отвори за въздух в основата, които предотвратяват възпалението на нежната бебешка кожа.

Залъгалки Classic (0 - 6 м) Avent

Залъгалките Classic, Avent са незаменим продукт за успокоение и утешение на всяко малко бебе. Перфектната симетрична ортодонтска форма осигурява естествено развитие на небцето, зъбите и венците, дори когато залъгалката е захапана на обратно. Бибероните са снабдени с вентил, който се сгъва без да създава вакуум. Има защитна капачка, която запазва биберона стерилен. Всяка от включените в комплекта залъгалки има пръстеновидна дръжка за безопасност.
  • Със симетрична ортодонтска форма, позволяваща използването на залъгалката, дори и на обратно;
  • Произведени от висококачествен силикон, без съдържание на вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А;
  • 2бр. в опаковка.