Телефони: 032622890 / 0884641904
AVENT Бебешки залъгалки Sensitive FreeFlow 6-18 месеца

AVENT Бебешки залъгалки Sensitive FreeFlow 6-18 месеца

Цена:14.50лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете AVENT Бебешки залъгалки Sensitive FreeFlow 6-18 месеца или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете AVENT Бебешки залъгалки Sensitive FreeFlow 6-18 месеца или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
AVENT е основана през 1984 година от Edward Atkin, който е решил, че бебешките аксесоари за хранене не са практични и е нужна промяна. В течение на времето иновациите въведени тогава от Avent, ще се превърнат в най-добрите предлагани на пазара. Това, което AVENT произвежда са най-добре проектираните и най-добре инженерно изчислени бебешки залъгалки, шишета и биберони в света. По-късно фирмата се обединява с Philips, която допринася за започването на зелено, екологично производство с поглед към бъдещето на децата и света. Затова за никого не е изненада, че родители избират Philips AVENT пред останалите марки на пазара. От гледна точка на нарастващият интерес и доверие към Philips AVENT, марката продължава да усъвършенства своите продукти и да въвежда нови и полезни технологии, които да са в крак с изискванията на модерните родители.

Да изберете Philips AVENT означава, че желаете да предложите на детето си висококачествени продукти, специално създадени за Вашето удобство и специфичните нужди на Вашето дете. Всички бебешки аксесоари Philips AVENT са плод на задълбочени изследвания, клинични тестове и проучвания и ще Ви помагат в грижите за децата, давайки ви гъвкавост и правилни решения, през различните етапи от живота на детето.

Залъгалки AVENT

Гъвкавият биберон на залъгалката има симетрична, ортопедична форма, която осигурява естественото развитие на небцето, зъбите и венците на бебето, дори залъгалката да е завъртяна. Всички залъгалки AVENT са направени от силикон, те са без вкус и мирис и са по - издръжливи от каучуковите залъгалки. За максимална хигиена, всички залъгалки са с предпазно капаче и могат да се стерилизират с пара, защото имат отвори. Допълнителни предимства са пръстеновидните дръжки за безопасност и отвори за въздух в основата, които предотвратяват възпалението на нежната бебешка кожа.

Залъгалки Sensitive (6 - 18 м) Avent

Залъгалките са изработени от висококачествени, устойчиви материали без съдържание на вредни за здравето вещества. Предлагат допълнителен комфоерт на бебетата имат заоблена основа с 6 отвора за подобрена циркулация на въздуха, предотвратяващи натрупването на слюнка и намаляващи риска от възпаление на кожата, оставяйки повече място за нослето, а детето е облекчено и спокойно
  • С 6 отвора в извитата основа за по - добър комфорт на вашето бебе;
  • Произведени от висококачествен силикон, без съдържание на вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А;
  • 2бр. в опаковка.