Телефони: 032622890 / 0884641904
Avent - Електрическа помпа за изцеждане Comfort

Avent - Електрическа помпа за изцеждане Comfort

-20%
Цена:213.60лв.
Каталожна цена:267.00лв.
Отстъпка:53.40лв. (20.00%)

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
 Електрическа помпа за изцеждане Comfort

След дълго проучване и проведено запитване измежду кърмещи майки, Philips Avent създаде своята най-удобна за използване електрическа помпа за изцеждане на кърма. Уникалното при тази помпа е нейният дизайн, благодарение на който не се променя позицията, при която се извършва изцеждането - не е необходимо да се навеждате напред, за да се стича кърмата директно в шишето. Когато ви е комфортно и сте отпуснати, кърмата потича по-лесно. Удобната седнала поза благоприятства за нормален поток на кърмата, а от друга страна не се натоварва и опорно-двигателната система на тялото.
Електрическа помпа за изцеждане Comfort разполага с нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане с различна дълбочина на вакуума и бързина на изпомпване, спрямо вашата индивидуалност. След като бъде включена, помпата автоматично преминава на нежен стимулиращ режим, за да подпомогне потичането на кърмата. Кадифено мек уплътнител с "венчелистчета" едновременнно дава усещане за топлина на кожата и имитира сученето на вашето бебе, за да се стимулира по-лесно потока от кърма. Помпата има лесно за манипулиране устройство и малък брой съставни части, които се сглобяват бързо. Кърмата ви никога няма да се докосне до тръбичката за вакуум, тъй като посоката на изцеждането й я отвежда директно в свързания към помпата контейнер.
Всички елементи на помпата,  с изключение на електрическата част, могат безопасно да бъдат измивани в съдомиялна машина или да се стерилизират. Компактните размери и функционалност правят помпата за кърма незаменим помощник в храненето на детето, дори когато сте на път, тъй като освен с електрическата мрежа може да работи и на батерии. Помпата е съвместима с всички продукти Avent свързани с храненето на бебето.

Комплектът към електрическата помпа Avent Comfort включва:
  • Помпа за изцеждане с уплътнител, електически модул, тръбичка за вакуум,;
  • 1 основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване;
  • 1 Шише Philips AVENT Natural 125мл ;
  • 1 Биберон за новородено Natural 0м+;
  • 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба;
  • 2 бр. нощни Подплънки за еднократна употреба;
  • 1 запечатващ диск;
  • Инструкция за употреба.
Върни До Горе