Телефони: 032622890 / 0884641904
Avent - Щипка за залъгалка - розова

Avent - Щипка за залъгалка - розова

Цена:9.90лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Щипка за залъгалка

Новият дизайн и функционалност на щипката за залъгалки на Avent ще добави свеж акцент към дрешката на вашето бебе, а вие ще сте сигурни, че залъгалката ще е винаги подръка.
Щипката е изработена от висококачествени материали не съдържащи Бисфенол А и може да се използва в комбинация с всички залъгалки притежаващи кръгла дръжка. В единият край е снабдена с мека кукичка, която се закрепва за дръжката на залъгалката, а в другия й край е разположена щипка със широко разтваряне, която се прикрепва към дрешката на детето, без да оставя следи от защипването.

Важно! Никога не удължавайте лентата на щипката за залъгалка, поради опасност от задушаване. Прикрепвайте щипката само към дрехи и никога към панделки, връзки, или други свободно отделящи се части от дрехите на детето. Преди всяка употреба се уверете, че и двата края на щипката са здраво закрепени. Винаги почиствайте и прибирайте щипката в отворено положение.

Почистване: Добрият вид на щипката се поддържа само с топла вода. Не използвайте абразивни или силно активни почистващи препарати. Прекомерната употреба на антибактериални или други почистващи препарати може да причини напукване на щипката. Не почиствайте щипката чрез изварявване, стерилизация или стерилизиране в микровълнова фурна.