Телефони: 032622890 / 0884641904
BabyART Квадратна магична кутия Magic Box Modern Trendy White

BabyART Квадратна магична кутия Magic Box Modern Trendy White

Цена:25.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyART Квадратна магична кутия Magic Box Modern Trendy White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyART Квадратна магична кутия Magic Box Modern Trendy White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Baby Art сувенири създадени с любов и внимание към детайла...

Серията Modern Trendy на белгийската фирма BabyART e модерна и изцяло съобразена с най-новите тенденции в обзавеждането. Тя ще Ви вдъхнови със своите квадратни форми, леко скосени ъгли и актуални цветови комбинации, превръщайки модерното жилище в един истински артистичен оазис. 
Квадратната магична кутия е оригинален подарък, с който ще зарадвате всяко младо и модерно семейство. Тя ще помогне на родителите да съхранят спомените живи, създавайки сувенир, с чиято помощ може да бъдат запазени малките отпечатъци на крачетата и ръчичките на детето, при това безопасно и много бързо. Той е дълготраен, симпатичен и ще Ви радва задълго, а направата му отнема само 2 минути, при това без да изцапате всичко наоколо.

Начин на употреба: смесете сухото съдържание на пакета с вода (количеството е упоменато в инструкциите) или използвайте готовата субстанция. Омесете добре или разбъркайте и разточете с точилката, ако модела на сувенира го налага. Поставете крачето или ръчичката на детето върху сместа и леко притеснете или оставете да изсъхне. За отпечатъците са необходими не повече от 2 минути, за направа, а при изработка на отливка между 15 и 30 мин в зависимост от модела. Изрежете излишната част и оформете по Ваше желание, оставете да изсъхне и декорирайте според включените в пакета аксесоари.

Комплектът съдържа:
  • 1 опаковка с материал за отпечатък Baby Art
  • 1 магична кутия
  • Стойка
  • Мини точилка
  • Инструкция за употреба
100% безопасно за Вашето бебе.


Една любовна история...или защо BabyART са толкова специални...

Най-голямото чудо в едно семейството е появата на дете в него, този приказен момент свързва родителите по магически начин и изпълва живота им с с приказни моменти и много, много радост. А колко красиво е малкото човече със своите съвършени и изключително сладки крачета и ръчички...Така започва историята и на белгийската фирма BabyArt, това е историята за любовта на един баща към дъщеря му. Кристоф Верлинден е влюбен в своето малко момиченце и е толкова развълнуван от дъгоочакваната поява на детето в семейството му, че желае да сподели с близки и приятели своята голяма радост. Тогава му хрумва идеята за подарък, който е личен, носещ много емоции и подходящ за бебета и малки деца. С тази идея се ражда и марката, която предлага богата гама от оригинални и лесни за употреба продукти, които създават скъпи спомени, съхраняващи непреходните чувства на родителите към децата им. всички продукти носят в себе си духа на творческото мислене и са уникален и много личен начин да изразите чувствата си, запазвайки ярки най-красивите момента. Съхранявайки тези спомени, дори и след 20 години сувенирите BabyART ще Ви носят много положителни емоции и скъпи спомени.
Идеални за подарък и също толкова добри за детето Ви, те са прекрасен начин да изразите любовта си.

...Концепцията....

Концепцията на фирмата е да предложи на родителите красиви сувенири под формата на произведения на изкуството, при това персонализирани и създадени от и за Вашето дете. Комплектите BabyART са иновативни, лесни за изработка, направени са от напълно безопасни за децата материали и са готови за много кратко време. Асортимента на фирмата включва различни видове картини, рамки, скулптури, сувенирни кутии, фотоалбуми, огледала и дори метър за детска стая. Сувенирите BabyART се изработват изключително бързо от 2 до 30 минути за различните модели. Всички продукти Art Baby отговарят на изискванията на европейските и американските стандарти за безопасност. Те не са подходящи за използване дори и за деца с чувствителната, като основната им идея е за увековечат незабравимите моменти от живота на бебето, предлагайки на родителите уникалната възможност да запазят спомените живи в един наистина артистичен и творчески продукт.

...Стилен и модерен...

Продуктите Baby Art носят в себе си нотка за привързаност, щипка стил и модерна, цветна визия, но преди всичко много радост и споделена любов. Така че, ако желаете да направите оригинален подарък, на който родителите да се зарадват истински, то тогава BabyART е за Вас. А богатият асортимент на фирмата разделен в три различни продуктови линии Timeless Classic, Modern Trendy и Baby Room дава свободата да изберете най-подходящия сувенир, който ще се впише добре не само в интериора на детската стая, но и във всяко помещение от дома...