Телефони: 032622890 / 0884641904
BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Modern Trendy Taupe&Lime&Plum

BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Modern Trendy Taupe&Lime&Plum

Цена:39.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Modern Trendy Taupe&Lime&Plum или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Modern Trendy Taupe&Lime&Plum или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Baby Art сувенири създадени с любов и внимание към детайла...

Серията Modern Trendy на белгийската фирма BabyART e модерна и изцяло съобразена с най-новите тенденции в обзавеждането. Тя ще Ви вдъхнови със своите квадратни форми, леко скосени ъгли и актуални цветови комбинации, превръщайки модерното жилище в един истински артистичен оазис. 
Baby Art Prin Frame е комплект, с чиято помощ може да запазите малките отпечатъци на крачетата или ръчичките на Вашето дете, при това в красива рамка, която има място и за снимка. Baby Art е дълготраен и много симпатичен сувенир, на който ще се радвате завинаги, а направата му отнема само 2 минути, при това без да изцапате всичко наоколо.
Комплектът се предлага с различен десен на рамката, както и с включено в него двустранно паспарту, с чиято помощ може да бъде декориран, така че да подхожда максимално на интериора в стаята.

Инструкции за употреба:

Стъпка 1: Подгответе гладка работна повърхност.
Стъпка 2: Ръцете Ви трябва да са чисти и сухи, преди да започнете. Омесете тестото за около 30 секунди, като внимавате в него да не останат мехурчета. Разточете тестото, докато получите гладка, кръгла повърхност сдебелина около 0,5 см
Стъпка 3: Ръчичките и крачетата на бебето трябва да са сухи преди да започнете. Притиснете внимателно, докато се появи отпечатък за приблизително 5 секунди.
Стъпка 4: Изрежете около очертанията на отпечатъка с помощта на линия, съобразявайки се с размерите на рамката.
Стъпка 5: Оставете отпечатъка да изсъхне на стайна температура в продължение на 6 часа. След това го обърнете и оставете отново на стайна температура за около 24 часа.
Стъпка 6: Поставете двустранно залепващо се тиксо на задната страна на отпечатъка и декорирайте според комплекта.

Комплектът съдържа:
  • Материал за отпечатък Baby Art
  • Дървена рамка за снимка и отпечатък
  • Точилка
  • Парче двойнозалепваща лента
  • Паспарту
  • Инструкция за употреба
100% безопасно за Вашето бебе.
Една любовна история...или защо BabyART са толкова специални...

Най-голямото чудо в едно семейството е появата на дете в него, този приказен момент свързва родителите по магически начин и изпълва живота им с с приказни моменти и много, много радост. А колко красиво е малкото човече със своите съвършени и изключително сладки крачета и ръчички...Така започва историята и на белгийската фирма BabyArt, това е историята за любовта на един баща към дъщеря му. Кристоф Верлинден е влюбен в своето малко момиченце и е толкова развълнуван от дъгоочакваната поява на детето в семейството му, че желае да сподели с близки и приятели своята голяма радост. Тогава му хрумва идеята за подарък, който е личен, носещ много емоции и подходящ за бебета и малки деца. С тази идея се ражда и марката, която предлага богата гама от оригинални и лесни за употреба продукти, които създават скъпи спомени, съхраняващи непреходните чувства на родителите към децата им. всички продукти носят в себе си духа на творческото мислене и са уникален и много личен начин да изразите чувствата си, запазвайки ярки най-красивите момента. Съхранявайки тези спомени, дори и след 20 години сувенирите BabyART ще Ви носят много положителни емоции и скъпи спомени.
Идеални за подарък и също толкова добри за детето Ви, те са прекрасен начин да изразите любовта си.

...Концепцията....

Концепцията на фирмата е да предложи на родителите красиви сувенири под формата на произведения на изкуството, при това персонализирани и създадени от и за Вашето дете. Комплектите BabyART са иновативни, лесни за изработка, направени са от напълно безопасни за децата материали и са готови за много кратко време. Асортимента на фирмата включва различни видове картини, рамки, скулптури, сувенирни кутии, фотоалбуми, огледала и дори метър за детска стая. Сувенирите BabyART се изработват изключително бързо от 2 до 30 минути за различните модели. Всички продукти Art Baby отговарят на изискванията на европейските и американските стандарти за безопасност. Те не са подходящи за използване дори и за деца с чувствителната, като основната им идея е за увековечат незабравимите моменти от живота на бебето, предлагайки на родителите уникалната възможност да запазят спомените живи в един наистина артистичен и творчески продукт.

...Стилен и модерен...

Продуктите Baby Art носят в себе си нотка за привързаност, щипка стил и модерна, цветна визия, но преди всичко много радост и споделена любов. Така че, ако желаете да направите оригинален подарък, на който родителите да се зарадват истински, то тогава BabyART е за Вас. А богатият асортимент на фирмата разделен в три различни продуктови линии Timeless Classic, Modern Trendy и Baby Room дава свободата да изберете най-подходящия сувенир, който ще се впише добре не само в интериора на детската стая, но и във всяко помещение от дома...