Телефони: 032622890 / 0884641904
BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Timeless Classic TAUPE

BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Timeless Classic Мед

Цена:39.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Timeless Classic Мед или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyART Отпечатък Baby Art PRINT FRAME Timeless Classic Мед или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Baby Art сувенири създадени с любов и внимание към детайла...

Комплектът с рамка Print Frame е част от класическата серия Timeless Classica на белгийската фирма BabyART, той е с класически дизайн и е прекрасен подарък за всеки родител. Създаден, за да съхранява спомените живи с негова помощ може да запазите малките отпечатъци на крачетата или ръчичките на Вашето дете, при това в красива рамка, която има място и за снимка. Baby Art е дълготраен и много симпатичен сувенир, на който ще се радвате винаги, а направата му отнема само 2 минути, при това без да изцапате всичко наоколо.
Комплектът се предлага с различен десен на рамката, както и с включено в него двустранно паспарту (за комплекта с бяла и тъмна рамка), с чиято помощ може да бъде декориран, така че да подхожда максимално на интериора в стаята.
Размери на единичната рамка - 16 х 21 см без кутия;
Тегло - 0,980 кг без кутия.

Инструкции за употреба:

Стъпка 1: Подгответе гладка работна повърхност.
Стъпка 2: Ръцете Ви трябва да са чисти и сухи, преди да започнете. Омесете тестото за около 30 секунди, като внимавате в него да не останат мехурчета. Разточете тестото, докато получите гладка, кръгла повърхност сдебелина около 0,5 см
Стъпка 3: Ръчичките и крачетата на бебето трябва да са сухи преди да започнете. Притиснете внимателно, докато се появи отпечатък за приблизително 5 секунди.
Стъпка 4: Изрежете около очертанията на отпечатъка с помощта на линия, съобразявайки се с размерите на рамката.
Стъпка 5: Оставете отпечатъка да изсъхне на стайна температура в продължение на 6 часа. След това го обърнете и оставете отново на стайна температура за около 24 часа.
Стъпка 6: Поставете двустранно залепващо се тиксо на задната страна на отпечатъка и декорирайте според комплекта.

Комплектът съдържа:
  • Материал за отпечатък Baby Art
  • Дървена рамка за снимка и отпечатък
  • Точилка
  • Парче двойнозалепваща лента
  • Двустранно паспарту
  • Инструкция за употреба
100% безопасно за Вашето бебе.
Една любовна история...или защо BabyART са толкова специални...

Най-голямото чудо в едно семейството е появата на дете в него, този приказен момент свързва родителите по магически начин и изпълва живота им с с приказни моменти и много, много радост. А колко красиво е малкото човече със своите съвършени и изключително сладки крачета и ръчички...Така започва историята и на белгийската фирма BabyArt, това е историята за любовта на един баща към дъщеря му. Кристоф Верлинден е влюбен в своето малко момиченце и е толкова развълнуван от дъгоочакваната поява на детето в семейството му, че желае да сподели с близки и приятели своята голяма радост. Тогава му хрумва идеята за подарък, който е личен, носещ много емоции и подходящ за бебета и малки деца. С тази идея се ражда и марката, която предлага богата гама от оригинални и лесни за употреба продукти, които създават скъпи спомени, съхраняващи непреходните чувства на родителите към децата им. всички продукти носят в себе си духа на творческото мислене и са уникален и много личен начин да изразите чувствата си, запазвайки ярки най-красивите момента. Съхранявайки тези спомени, дори и след 20 години сувенирите BabyART ще Ви носят много положителни емоции и скъпи спомени.
Идеални за подарък и също толкова добри за детето Ви, те са прекрасен начин да изразите любовта си.

...Концепцията....

Концепцията на фирмата е да предложи на родителите красиви сувенири под формата на произведения на изкуството, при това персонализирани и създадени от и за Вашето дете. Комплектите BabyART са иновативни, лесни за изработка, направени са от напълно безопасни за децата материали и са готови за много кратко време. Асортимента на фирмата включва различни видове картини, рамки, скулптури, сувенирни кутии, фотоалбуми, огледала и дори метър за детска стая. Сувенирите BabyART се изработват изключително бързо от 2 до 30 минути за различните модели. Всички продукти Art Baby отговарят на изискванията на европейските и американските стандарти за безопасност. Те не са подходящи за използване дори и за деца с чувствителната, като основната им идея е за увековечат незабравимите моменти от живота на бебето, предлагайки на родителите уникалната възможност да запазят спомените живи в един наистина артистичен и творчески продукт.

...Стилен и модерен...

Продуктите Baby Art носят в себе си нотка за привързаност, щипка стил и модерна, цветна визия, но преди всичко много радост и споделена любов. Така че, ако желаете да направите оригинален подарък, на който родителите да се зарадват истински, то тогава BabyART е за Вас. А богатият асортимент на фирмата разделен в три различни продуктови линии Timeless Classic, Modern Trendy и Baby Room дава свободата да изберете най-подходящия сувенир, който ще се впише добре не само в интериора на детската стая, но и във всяко помещение от дома...