Телефони: 032622890 / 0884641904
BabyART Отпечатък рамка за пожелания Messages Print Frame

BabyArt Рамка за пожелания с отпечатък - синя Messages Print Frame

Цена:65.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyArt Рамка за пожелания с отпечатък - синя Messages Print Frame или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете BabyArt Рамка за пожелания с отпечатък - синя Messages Print Frame или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Baby Art сувенири създадени с любов и внимание към детайла...
 
Серията Baby Room на белгийската фирма Baby Art включва множество интересни сувенири в топли, пастелни цветове и свежи детски мотиви, с които може да декорирате по неповторим начин стаята на всеки малчуган, запазвайки спомените от неговото детство.
Очарователният сувенир Messages Print Frame е чудесен подарък, който ще запази спомена от появата на детето в семейството за дълго. Той включва великолепна рамка в симпатични цветове с място за отпечатък и отделно пространство, в което най-близките Ви могат да оставят своите пожелания към новороденото или неговото семейство. В нея може да поставите и различни изрезки от любимия Ви вестник или такива свързани с деня на раждането на детето, рисунки или снимки на семейството и всичко това ще носи топли спомени и много, много настроение в детската стая.
Размери: 36х36 см (външни); 30,5х30,5 см (вътрешни);12х12 см – поле за отпечатък.  
Инструкции за употреба:
 
Стъпка 1: Подгответе гладка работна повърхност.
Стъпка 2: Ръцете Ви трябва да са чисти и сухи, преди да започнете. Омесете тестото за около 30 секунди, като внимавате в него да не останат мехурчета. Разточете тестото, докато получите гладка, кръгла повърхност сдебелина около 0,5 см
Стъпка 3: Ръчичките и крачетата на бебето трябва да са сухи преди да започнете. Притиснете внимателно, докато се появи отпечатък за приблизително 5 секунди.
Стъпка 4: Изрежете около очертанията на отпечатъка с помощта на линия, съобразявайки се с размерите на рамката.
Стъпка 5: Оставете отпечатъка да изсъхне на стайна температура в продължение на 6 часа. След това го обърнете и оставете отново на стайна температура за около 24 часа.
Стъпка 6: Поставете двустранно залепващо се тиксо на задната страна на отпечатъка и декорирайте според комплекта.
 
Комплектът съдържа:
  • Материал за отпечатък;
  • Уникална дървена рамка за снимка и отпечатък;
  • Точилка;
  • Парче двойнозалепваща лента за отпечатъка;
  • Двойнозалепващи стикери и цветни листчета за бележки;
  • Инструкция за употреба.
100% безопасно за Вашето бебе.
 
 
 
Една любовна история...или защо BabyART са толкова специални...
 
Най-голямото чудо в едно семейството е появата на дете в него, този приказен момент свързва родителите по магически начин и изпълва живота им с с приказни моменти и много, много радост. А колко красиво е малкото човече със своите съвършени и изключително сладки крачета и ръчички...Така започва историята и на белгийската фирма BabyArt, това е историята за любовта на един баща към дъщеря му. Кристоф Верлинден е влюбен в своето малко момиченце и е толкова развълнуван от дъгоочакваната поява на детето в семейството му, че желае да сподели с близки и приятели своята голяма радост. Тогава му хрумва идеята за подарък, който е личен, носещ много емоции и подходящ за бебета и малки деца. С тази идея се ражда и марката, която предлага богата гама от оригинални и лесни за употреба продукти, които създават скъпи спомени, съхраняващи непреходните чувства на родителите към децата им. всички продукти носят в себе си духа на творческото мислене и са уникален и много личен начин да изразите чувствата си, запазвайки ярки най-красивите момента. Съхранявайки тези спомени, дори и след 20 години сувенирите BabyART ще Ви носят много положителни емоции и скъпи спомени.
Идеални за подарък и също толкова добри за детето Ви, те са прекрасен начин да изразите любовта си.
 
...Концепцията....
 
Концепцията на фирмата е да предложи на родителите красиви сувенири под формата на произведения на изкуството, при това персонализирани и създадени от и за Вашето дете. Комплектите BabyART са иновативни, лесни за изработка, направени са от напълно безопасни за децата материали и са готови за много кратко време. Асортимента на фирмата включва различни видове картини, рамки, скулптури, сувенирни кутии, фотоалбуми, огледала и дори метър за детска стая. Сувенирите BabyART се изработват изключително бързо от 2 до 30 минути за различните модели. Всички продукти Art Baby отговарят на изискванията на европейските и американските стандарти за безопасност. Те не са подходящи за използване дори и за деца с чувствителната, като основната им идея е за увековечат незабравимите моменти от живота на бебето, предлагайки на родителите уникалната възможност да запазят спомените живи в един наистина артистичен и творчески продукт.
 
...Стилен и модерен...
 
Продуктите Baby Art носят в себе си нотка за привързаност, щипка стил и модерна, цветна визия, но преди всичко много радост и споделена любов. Така че, ако желаете да направите оригинален подарък, на който родителите да се зарадват истински, то тогава BabyART е за Вас. А богатият асортимент на фирмата разделен в три различни продуктови линии Timeless Classic, Modern Trendy и Baby Room дава свободата да изберете най-подходящия сувенир, който ще се впише добре не само в интериора на детската стая, но и във всяко помещение от дома...