Телефони: 032622890 / 0884641904
Barbie Замък

Barbie Замък

Цена:199.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Замък


Добре дошли в света на Барби, където всеки ден е вълнуващ, изпълнен с приключения.
Този приказен замък е вдъхновен от филмът "Барби в Приказният свят на модата". Малките момиченца гарантирано ще се влюбят в него, и ще могат да разиграват сцени от любимата си анимация. На пръв поглед впечатление прави оригиналната розова фасада на замъка, с подвижен мост, който се спуска, постлан с розов килим, за да посрещне Барби и нейните приятелки като истински принцеси. А когато го погледнете от другата страна, се разкриват двата му луксозно обзаведени етажа.
На първият етаж има подвижен дансинг, на който Барби може да танцува цял ден и цяла нощ със своите приятелки, и разбира се, с очарователният й приятел Кен. Оборудван е и с бар със столове, където, изморени от танците, красавиците могат да отдъхнат.
С оригиналният открит асансьор, намиращ се в кулата на замъка, Барби може да се качи на вторият етаж, в обзаведената си със стил стая.Там я очаква красиво легло, което за миг може да се превърне в гардероб, в който да подреди своите тоалети и аксесоари. Има и розова тоалетка, на която Барби може да седне и да оправи прическата и гримът си. Разбира се стаята разполага и с балкон с изглес към фасадата на замъка, на който русата красавица може да излезе за глътка въздух.

Замъкът се състои от 20 части (подвижни и неподвижни), изработени от здрава пластмаса.
Куклите не са включени в комплектът.

Размери: 63.5 х 16.5 х 40.6 см.
Тегло: 6 кг.

Продуктът е подходящ за деца на възраст над 3 години.

Възраст: 3+ години