Телефони: 032622890 / 0884641904
Бебешка дървена дрънкалка за момиче Hape Little Friends

Бебешка дървена дрънкалка за момиче Hape Little Friends

Цена:15.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешка дървена дрънкалка за момиче Hape Little Friends или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешка дървена дрънкалка за момиче Hape Little Friends или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 6+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Дървените играчки "Hape" са предназначени преди всичко за децата. Всеки продукт е разработен за подобряване и развиването на  различни умения при детето.
Нито езика, нито култура, нито полa затрудняват интуитивните модели игра. Това което децата възприемат като забавление, родителите и възпитателите разпознават като подходящи за възрастта основи на обучението и провокирането на  социални, сетивни, физически и емоционални умения.
 Използването на естествени материали, бои на водна основа, строго качество и стандартите за безопасност на които се подлагат всички играчки  "Hape" ги правят любимци на децата и са избор, на който може да се довери всеки родител.
 
Hape, Бебешка дървена дрънкалка за момче *Little Friends*
 
Цветната дрънкалка има специална форма, за да се хваща удобно от малките ръчички. Когато се разклати привлича веднага вниманието на любопитните детски очи, а също така може да се използва и като чесалка за никнещите млечни зъбки.

Самопознание: Детето подобрява своята перспектива с визуални и допирни усещания, развива се финната моторика и координацията очи-ръце.

Характеристики:
  • Играчката е изработена от здрав дървен материал, а използваните бои са нетоксични и на водна основа.
  • Всички продукти на „Hape“ отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност - EN 71 (Европейски стандарти за играчки) и ASTM (American Society of Testing Materials).  
  • Използваният дървен материал идва от гори и местности, управлявани от FSC (Forest Stewardship Council) Съвет за стопанисване на горите.
  • Размери на играчката: 12.7 / 17.5 / 4 cм.

 

Историята на „Hape“ започва в не толкова далечната 1986г, когато Петер Хендщайн, сестра му Сабине и общата им приятелка Ренате Гис решават да основат малка компания за образователни дървени играчки. Отраснал в провинциално градче в централната част на Германия, Петер е възпитан в дълбоко уважение към семейството, състрадание, честност и любов към природата, което определя интересите му, както и начина му на живот. Започва работа като търговски представител на образователни играчки, като ги представя в различни детски градини и училища. Вследствие посещенията на стотици обекти и разговори с педагози, Петер влага натрупаното уникално разбиране за познавателната и възпитателна сила на играта в основите на бъдещата фирма. Знаейки че, за да бъдат признати извън Германия, партньорите заедно стигат до извода, че продуктовата линия на фирмата трябва да се разшири и модернизира. През 1987 Петер Хендщайн се премества в Нингбо, Китай, където построява високотехнологичен завод за екологично производство на детски играчки. Заинтригуван от бамбуковите растения около новия си дом, Петер насърчава фирмените дизайнери да експериментират с този изключително възобновяем ресурс, известен с ниско тегло, стабилност, гъвкавост и голяма здравина. Давайки си сметка за големия обем проучвания, необходими за въвеждането му в производството на детски играчки, той се заема с тази задача, поради естествената възпроизводимост на бамбука и неговата световна икономическа и екологична стойност.
Съвместно с ЮНЕСКО, през 2005 г. „Наpе“ създават първата в света линия бамбукови играчки, която в последствие се превръща в една от основните линии на марката „Наpе“, заедно със сериите „EDUCO“ и еко-играчките.
Специалистите от „Hape“ възприемат своята задача в световен мащаб и се съобразяват изцяло с екологията на Земята, поради което всеки продукт се следи стриктно от проектирането, през производството, опаковането и доставката. „Hape“ разчита на екип от международни и местни служители с иновативно мислене, проявяващи разбиране и уважение към света в който живеем.
Днес продуктите на международната компания се разпространяват в над 50 държави.
Възраст: 6+ месеца