Телефони: 032622890 / 0884641904
Бебешка гризалка Sassy Teething Tail Fish Пеперуда

Бебешка гризалка Sassy Teething Tail Fish Пеперуда

Цена:7.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешка гризалка Sassy Teething Tail Fish Пеперуда или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешка гризалка Sassy Teething Tail Fish Пеперуда или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Вдъхнови всички свои сетива с бебешки играчки Sassy ...

Създателите на марката обичат да се забавляват, докато създават своите висококачествени продукти, придържайки се към мнението на децата и техните нужди, а крайният резултат са великолепни, детски играчки с различни функции и свеж дизайн. Работейки в тясно сътрудничество с педиатри и експерти по детското развитие те проектират иновативни продукти, продукти, чиято единствена цел е да помогнат на бебето да се развива по най-правилният за него начин. С играчките Sassy се стимулират сетивата на бебето: слух, обоняние, осезание, вкус и зрение, а благодарение на повече от 25 годишния стаж на фирмата това ще стане по-най-безопасният и надежден начин за малките изследователи, защото всички играчки са изработени от напълно безвредни за здравето вещества 

Бебешка дъвкалка Sassy

След навършване на 3 месечна възраст бебето започва активно да бърбори и да изучава собствения си глас, а след 6 месеца то започва да повтаря някой срички, които е чуло от родителите си или от себе си. Чесалката помага на малчугана от една страна по-лесно да усвои това умение и от друга да успокои раздразнените си венци в мъчителния период на никнене на зъбки. Играчката е удобна за хващане, тъй размерите и са подходящи за малките ръчичките и има дръжка, а благодарение на релефните елементи стимулацията на венците е лесна и забавна. За допълнителния комфорт се грижи пълната с течност опашка, която охлажда и облекчава болезнените места в устата на бебето.
  • Изработена от висококачествени и напълно безопасни за детето материали, без съдържание на вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А;
  • Лесна за хващане и особено подходяща за периода на никнене на зъбките;
  • Подходяща за деца над 3 месечна възраст.