Телефони: 032622890 / 0884641904
Бебешка количка 3в1 Cam PULSAR 2015 col.230

Бебешка количка 3в1 Cam PULSAR 2015 col.230

Цена:1,599.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Изчистени, класически линии, изключителен дизайн и много комфорт това е Pulsar на Cam!


Pulsar, Cam е луксозна бебешка количка, която със невероятния си външен вид и изключителен комфорт е предпочитан избор от много родители, държащи на стила и модерната визия. Количката, включва в комплекта си кош за новородени, столче за кола, лятна седалка, универсален дъждобран, багажник, покривало и чанта за бебешки аксесоари с подложка за преповиване. Pulsar, Cam е модулна система, която може да бъде използвана от раждането на бебето до неговата 3 годишна възраст.
Върху шасито на количката могат да бъдат монтирани кошчето за новородени, столче за кола или лятната седалка. Благодарение на специалната система Quick Release това става само за секунди, при това без адаптери и допълнителни аксесоари.
Благодарение на системата за монтиране на седалката Via Vai лятната част може да бъде обърната, както с лице към родителя, така и по посока на движението за деца след 6 месечна възраст или за тези, които могат да стоят самостоятелно седнали. Облегалката на лятната част се регулира в няколко положения, включително и такова, подходящо за сън и може да се използва и самостоятелно.

cam pulsar 2014Характеристики на бебешка количка Pulsar, Cam:

 • Количката е подходяща за деца от 0 до 36 месеца (15 кг тегло);
 • Олекотена рамка с изключителен дизайн;
 • Специална система Quick Release за улеснен монтаж на столче за кола и кош за новордени, само с едно щракване;
 • Лятната седалка на количката може да бъде монтирана с лице към родителя или по посока на движението;
 • Луксозни колела с механизми за лесно отстраняване от рамата (Quick Release), предни завиващи колела, които се активират/стопират с помощта на лостче и бутон 360°;
 • Количка Pulsar, Cam е снабдена с регулираща се на височина дръжка;
 • Количката се сгъва изключително лесно до много компактни размери и е със специална защита срещу спонтанно сгъване;
 • Сгъването се осъществява заедно със седалката без значение от посоката, в която е монтирана тя;
 • Облегалката на лятната част има 4 позиции на гръбчето, които се регулира едновременно с тези на поставката за крачета;
 • Централизирана спирачна система, която се активира чрез натискане на бутона “P”, който се намира отстрани на дръжката;
 • Бебешката количка Pulsar, Cam е снабдена с 5 точков колан за безопасност и преминала редица тестове, които гарантират сигурността при използването и, включително EN 1888;
 • Количка Pulsar Siderale, Cam е изработена от висококачествени материали, без опасни за здравето вещества;
 • Предпазният борд може да се сваля;
 • Тапицерията е изключително луксозна и може да се сваля и пере при температура на водата 30 градуса;
 • В комплекта са включени и голям багажник, сенник, универсален дъждобран и чанта за аксесоари с подложка за преповиване;
 • Производител Cam, Италия.

Размери на количка Pulsar, Cam:

 • Размери на рамата с кош за новородени: 59.5 х 104 х 120 см;
 • Размери на рамата с лятна седалка: 59.5 х 98.5 х 107 см;
 • Размери на рамата в сгънато състояние: 59.5 х 29 х 86 см;
 • Вътрешни размери на коша за новородени: 80 х 37.5 х 66-31.5 см;
 • Размери на столчето за кола: 42.5 х 64 х 58 см;
 • Тегло на шасито: 9.2 кг;
 • Тегло на шасито с летен кош: 12.1 кг;
 • Тегло на шасито с кош за новородени: 14 кг;
 • Тегло на шасито кошница за кола: 12.6 кг.

cam pulsar kasida

В комплекта са включени:

Столче за кола Area Zero 0+:
Столчето за кола може да се монтира върху шасито и е подходяща за деца от 0 до 13 кг. То е с подобрена странична защита и с изключително приятна тапицерия, която има допълнителна анатомична, поддържаща главата възглавничка за най-малките бебенца. Лесно за монтаж и употреба, то е снабдено с регулиращи се 5 точкови колани и мултипозиционен сенник. Столчето има меки подплънки на предпазните колани за по-голям комфорт на бебето и люлееща се основа с противохлъзгащи стопери. Монтира се с помощта на 3 точковите предпазни колани на автомобила винаги обратно на посоката на движение и на седалки без въздушна възглавница. Столчето може да бъде окомплектовано и с база за улеснен монтаж - Area Base, Cam, която не е включена в комплекта и може да бъде закупена отделно. Притежава европейски сертификат ECE R44/04 за сигурност. Тегло на столчето - 3.4 кг.

Кош за новородени:
Твърдият кош включен в комплекта на количката е одобрен за използване и в автомобил за деца от 0 до 10 кг тегло. Той е просторен и оборудван с Quicky System, която позволява директния му монтаж върху шасито на количката без да са необходими допълнителни адаптери. Гръбчето на коша може да се регулира в няколко положения, а благодарение на комфортното матраче той е още по-удобен за мачуганите. Дръжката може да бъде фиксирана в няколко позиции, а основата е с вентилационни отвори, които предотвратяват спарването. Твърдят кош е снабден с покривало, което може да бъде използвано и за столчето за автомобил от комплекта на количката. Тегло - 4.6 кг.

Лятна седалкa
Лятната седалка включена в комплекта на количката е с мека и допълнително подсилена тапицерия, която може да се сваля и пере. Тя е подходяща за деца над 6 месечна възраст, но може да бъде използвана и за по-малки деца, които сядат спокойно. Тя има 4 различни положения на гръбчето, включително и такова подходящо за сън и почивка на по-малко бебе. Седалката може да бъде монтирана както с лице към родителя, когато бебенцето е по-малко, така и по посока на движението, когато то вече има желание да опознае света около себе си.

 

Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!

МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.