Телефони: 032622890 / 0884641904
Бебешки комплект за къпане Cam BAGNO col.198/2014

Бебешки комплект за къпане Cam BAGNO col.198/2014

Цена:184.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешки комплект за къпане Cam BAGNO col.198/2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешки комплект за къпане Cam BAGNO col.198/2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Бебешка вана за къпане със стойка Bagno , Cam

Комплектът за баня Bagno, Cam е модерен шкаф за къпане, подходящ за деца от 0 до 12 месеца. Комплектът се състои от ваничка със стойка и твърда подложка за преповиване. Той е с компактни размери и е с удобна стойка с нехлъзгащи се крачета. В комплекта на в аничката са включени и поставки за аксесоарите, необходими за къпането на детето, а самата тя е разделена на 2 зони - за деца от 0 до 6 месеца и за деца от 6 до 12 месеца. Бебешката ваничка е снабдена с отвор и маркуч за по-лесно източване на водата. Твърдата подложка за преповиване е капак за ваничката, а стойката и е снабдена с две удобни рафтчета.
  • Бебешки комплект за къпане, включваш бебешка вана за деца от 0 до 12 месеца, снабдена с отвор за оттичане, подложка за преповиване и стойка;
  • В комплекта е включена и поставка за сапун и други аксесоари;
  • Стойката е снабдена с противохлъзгащи се крачета и две рафтчета;
  • Бебешкият комплект е преминал редица тестове за безопасност и отговаря на директива  EN12221-1/2 на Европейския съюз;
  • Bagno, Cam е изработен изцяло от висококачествени, нетоксични материали и отговаря на изисканията за безопасност на материалите съгласно директива  2005/84/CE;
  • Размери: 83 х 63.5 х 102 см;
  • Тегло: 9,2 кг;
  • Производител Cam, Италия.

cam ot kasidaФирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!

МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.