Телефони: 032622890 / 0884641904
Бебешки шезлонг/люлка *Приказен свят* Precious Planet Deluxe Fisher Price

Бебешки шезлонг/люлка *Приказен свят* Precious Planet Deluxe Fisher Price

Цена:159.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешки шезлонг/люлка *Приказен свят* Precious Planet Deluxe Fisher Price или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешки шезлонг/люлка *Приказен свят* Precious Planet Deluxe Fisher Price или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Fisher Price шезлонг/люлка "Приказен свят" e възможно най-доброто място, на което бебето да почива и да се забавлява....при това за много дълго време!

Бебешкият шезлонг "Приказен свят" следва развитието на детето Ви няколко години напред, преобразувайки се от бебешки шезлонг в страхотна люлка или столче за дете до 18 кг. Като бебешки шезлонг той е подходящ за деца с тегло до около 9 кг или 9 месечна възраст, а впоследствие като столче може да се използва до около 18 кг или 4 годишна възраст на детето. Люлеещата се функция се осъществява посредством дъги, които могат да бъдат застопорени, а нежната вибрация може леко да залюлее бебето и да го успокои, функция, която е много полезна, особено през периода на колики на детето.
Той е най-доброто място, на което бебето да се занимава с нещо, докато Вие може да се движите свободно и спокойно да вършите ежедневните си задължения. 
  • Подходящ като шезлонг или люлка от раждането до около 9 кг и като детско столче до около 18 кг;
  • Множество функции, при това само в един продукт: стабилно столче и люлка за новородени и бебета, преобразуваща се в люлеещ се стол за прохождащи деца;
  • Снабдена с вибрация на седалката;
  • 2 позиции на наклон на седалка, колан с 3 точково закопчаване и мека тапицерия, подходяща за пране в пералня машина;
  • Подвижен гриф с играчки, успокояваща мелодия, звуци и музика;
  • Стойката се заключва за сън или хранене;
  • Производител Fisher Price.
Децата се развиват добре, когато усещат любов и сигурност. Пълноценното време, отдадено на възпитанието на детето Ви, е тогава, когато установявате връзка с него - и активно, и пасивно. За да разберете дали се справяте, проверете дали бебето се усмихва, реагира добре или изразява щастливи чувства. Работещите майки са под напрежение, а има и моменти, когато всичко им идва в повече или когато и майката и детето не са в особено добро настроение.
При всеки от случаите има решение!

1. Бъдете себе си
Не е да се преструвате на "Супермама", когато се приберете у дома! Всичко, от което бебето се нуждае сте Вие. Не е нужно да запълвате всяка минута заедно със завладяващи занимания. Просто бъдете спонтанни  и "отворени" за сигналите, които подава бебето Ви. Пълноценно е онова, време, през което сте заедно без значените какво правите.

2. Нека бебето да участва във всичко
Вземете бебето със себе си, когато се преобличате, миете чинии или садите цветя. Включвайте в заниманията си и него по различни начини, по този начин то ще разбере особеностите на всички неща, които го заобикалят и ще научи повече за света около себе си.

3. Разказвайте му как е минал денят Ви
По този начин Вие ще започнете активно да общувате с детето си, то ще Ви слуша и ще започне да разбира какво му казвате, а докато му разказвате и Вие ще се отпуснете и ще бъдете по-щастливи и спокойни с него.

4. Не обръщайте толкова внимание на домашните задължения
Преди всичко е нужно да се отпуснете, бъдете себе си и обръщайте внимание на бебето повече, отколкото на храната. Гответе по-големи порции и ги замразявайте, изберете си дрехи, които нямат нужда от гладене и бъдете щастливи.

5. Изключете телевизора, радиото или телефона и не забравяйте половинката си. Бъдете семейството, от което детето има нужда и се обичайте. По този начин и детето ще се чувства спокойно и обградено с обич, а забавленията ще бъдат по-пълноценни от всякога.