Телефони: 032622890 / 0884641904
Бебешко столче за кола Maxi Cosi Pebble (0-13kg) Raspberry Red

Бебешко столче за кола Maxi Cosi Pebble (0-13kg) Raspberry Red

Цена:480.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешко столче за кола Maxi Cosi Pebble (0-13kg) Raspberry Red или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Бебешко столче за кола Maxi Cosi Pebble (0-13kg) Raspberry Red или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Maxi Cosi - "пазител" на децата с повече от 25 години опит.

 

Когато бебето пътува с Вас, това е еднакво вълнуващо и за него и за Вас. Но Вие пътувате много по-комфортно, когато знаете, че детето е удобно настанено в неговата детска седалка и пътува безопасно и защитено. Вече повече от 25 години Maxi Cosi разработва най-добрите детски обезопасителни седалки за кола, които многократно са награждавани за тяхната безопасност и сигурност. Затова, облегнете се и се отпуснете! Няма по-сигурно място за Вашето дете. Наслаждавайте се!

 

 

 

Maxi Cosi Pebble поставянето и свалянето никога не е било толкова лесно!

 

 

 

Често закопчаването и разкопчаването в детското столче на едно подвижно, ритащо бебе е трудна задача. Затова Maxi Cosi Pebble разполага с иновативни предпазни колани, които остават отворени, така че да поставите бебето в седалката му без стрес. След като бебенцето е вече добре закопчано, можете да закрепите седалката за кола Maxi Cosi Pebble към базата FamilyFix, EasyBase 2 (закупуват се отделно) или със стандартните триточкови обезопасяващи колани на автомобила. Вграденият сенник предпазва бебето от директно излагане на слънце или слаб дъжд. Седалката се монтира винаги обратно на посоката на движение и никога на седалка с въздушна възглавница.

 

 

Maxi-Cosi Pebble е универсална група 0+ столче за кола за деца до 13 кг (от раждане до 12 месеца), която има три опции за монтиране на Maxi-Cosi Pebble в колата:
1) Просто щраква в Maxi-Cosi FamilyFix Base (продава се отделно), която се закача използвайки ISOFIX точките в колата;
2) Просто щраква в Maxi-Cosi EasyBase 2 (продава се отделно), която е захваната с помощта на обикновенния 3-точков колан на колата;
3) Без база използвайки обикновения 3-точков колан на колата.

 

 

ОПИСАНИЕ НА СТОЛЧЕ ЗА КОЛА  Maxi-Cosi Pebble:
 

 

 • SPS системата предлага оптимална защита от страничен сблъсък;
 • Практични куки за колана: за задържане на колана докато поставяте детето си;
 • Ергономична дръжка;
 • Регулиране на дължината на колана с минимални усилия;
 • Лесно монтиране и минимален шанс за неправилен монтаж;
 • Вграден сенник: винаги под ръка и лесен за прибиране;
 • Възглавнички за по-малките деца;
 • Идеална 3в1 система за пътуване комбинираща Maxi-Cosi/Quinny количка и кош за новородено(закупуват се отделно);
 • Maxi Cosi Pebble е сертифицирано по TUV за употреба в самолет.

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ КАЧЕСТВА  НА СТОЛЧЕ ЗА КОЛА  Maxi-Cosi Pebble:
 
 • Maxi-Cosi Pebble трябва винаги да бъде монтирано обратна по посоката на движението с помощта на стандартен 3-точков колан. НИКОГА не поставяйте столчето на предната седалка, ако има еърбег;
 • The Maxi-Cosi Pebble може да бъде използвано на правогледаща седалка оборудвана с автоматичен или статичен 3-точков колан, който е одобрен според ECE регулация No. 16 или еквивалентен стандарт;
 • The Maxi-Cosi Pebble  може също да бъде използвана в комбинация с Maxi-Cosi EasyFix и Maxi-Cosi EasyBasе 2;
 • The Maxi-Cosi Pebble НЕ МОЖЕ да се използва в комбинация с оригиналната Maxi-Cosi Easybase (има разлика с Easybase 2) или с Maxi-Cosi EasyFix Base;
 • Група 0+ За деца от 0 до 13 кг От раждане до 12 месеца;
 • Отговаря на ECE R44/04.

 

 

Какво прави продуктите на Maxi Cosi толкова специални?


Maxi Cosi е фирма, която чудесно разбира колко вълнуващо е да имате бебе и да се наслаждавате на всяка минута, в която заедно изучавате света. Ето защо в продължение на много години фирмата предлага на световния пазар своите иновативни продукти, които са проектирани така, че да бъдат най-безопасните, най-практичните и най-удобните за родителя и детето. Много от продуктите с марка Maxi Cosi са носители на престижни награди и такива от независими организации, което ги прави предпочитан избор на много родители по света.
Maxi Cosi се стреми да помогне на родителите в стремежа им да осигурят безопасността на своето дете и неговото сигурно и щастливо бъдеще, затова столчетата за кола Maxi Cosi са изработени съгласно всички норми за безопасност и дори надхвърлят многократно най-строгите тестове за безопасност, предлагайки на малките герои незабравими мигове и истински слънчеви усмивки.