Телефони: 032622890 / 0884641904

Любопитно

Благовещение и първите обеци на детето.

Според българските традиции най-добре е ушите да бъдат пробити на Благовещение или 25 март. На тази дата според народните поверия зимата започва да си отива и се смята, че раните заздравяват по-бързо и "благо". Тогава още от най-дълбока древност са пробивали ушите на малките момиченца, за да бъдат добри и чисти, а душите им неопетнени също като на Богородица. Това поверие звучи логично и днес, когато не се замисляме толкова често върху народните вярвания, тъй като месец март не прекалено топъл и е особено благоприятен за по-бързото заздравяване на раните, а възпаленията са по-редки.

Прочети още →

Еко бебешка количка GREENTOM

GREENTOM е еко бебешка количка от ново поколение, която е произведена изцяло от рециклирани и естествени материали. Създадена за родители от ново поколение от родители от ново поколение, гледаща смело в бъдещето, право в очите на нашите деца!

Прочети още →

Cars 3

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. В Cars 3 той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали супер звезда в „Колите 3“.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе