Телефони: 032622890 / 0884641904

История на търговските марки

BOBOLI - Повече за марката

От създаването си през 1984 г. до сега испанската марка детски дрехи - BOBOLI демонстрира пред света своя неспокоен дух, оригиналност и като едно будно, енергично и креативно дете показва неоспоримото си желание да расте и да открива новото: нови преживявания, нови цели, нови хоризонти, нови емоции и нови светове. А сега ние Ви каним да се запозаете с това забележително дете, което със своята енергия и чар ще Ви отведе към очарователния, изненадващ и безкраен свят на детската фантазия, но претворен по забележителен начин в марката и нейните модни колекции.

Прочети още →

Philips AVENT - Повече за марката

Да изберете Philips AVENT означава, че сте си осигурили продукти от най-високо качество, проектирани за Вашето удобство и нуждите на Вашето бебе. Чрез задълбочени проучвания и клинични тестове, продуктите Philips AVENT заедно с Вас ще се грижат за доброто физическо състояние на Вашето бебе и ще Ви дават гъвкавостта да следвате неговите нужди, докато то расте.

Прочети още →

LEGO

В наши дни LEGO е най-известната марка в света на играчките. Значително по-популярна дори от куклата Барби. Но датската компания е започнала своята история като най-обикновен производител на дървени изделия. А първите играчки от естествения материал са се появили значително по-късно.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1