Телефони: 032622890 / 0884641904
Britax Romer Комплект сенници за автомобил

Britax Romer Комплект сенници за автомобил

Цена:15.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Britax Romer Комплект сенници за автомобил или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Britax Romer Комплект сенници за автомобил или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
BRITAX RÖMER е световноизвестен производител на висококачествени продукти за деца. Но малцина от нас знаят, че в действителност това дружество обединява две фирми, които се грижат за безопасността и щастливото детство на Вашите деца от повече от 70 години.
Britax е британска компания, която е създадена още в далечната 1938 година. Дългогодишната история на фирмата и натрупаният опит като фирма, тясно специализирана в производството на продукти в сферата на безопасността в автомобила и помагат изключително много през 1970 година, когато се поставя началото на производствена линия за стоки специално предназначени за деца, тя бързо привлича вниманието на потребителите към себе си с изключителния си дизайн и сигурността, която предлага. Това е и една от причините за сливането на Britax с немската компания Romer, също една от наложилите се в Европа производители с високото качество на материалите и иновативните решения в дизайна на продуктите и.
Britax Romer бързо се превръща в компания, която печели симпатиите на много родители по света и заслужено е обявена за един от най-добрите световни производители на детски столчета за автомобили. Това може лесно да бъде проследено и по множеството награди и сертификати, които продуктите на фирмата печелят всяка година от водещи тестови организации като ADAC и EURONCAP. Освен множеството награди и различни патенти за своите продукти, Britax Romer е известна и като първият производител на детски столчета за автомобили, който заедно с немския производител на автомобили Volkswagen за първи път въвежда системата Isofix в своите продукти.

Комплектът сенници за автомобил предлагат най-добрата защита за нежната, бебешка кожа от вредните слънчеви лъчи. Сгъват се до много компактни размери  и са лесни за пренасяне и използване.
  • Комплектът включва 2 броя;
  • Размери: 44 х 37 х 1 см.