Телефони: 032622890 / 0884641904
Cam - Бебешка кошара за спане и игра Brevettato Green

Cam - Бебешка кошара за спане и игра Brevettato Green

Цена:207.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cam - Бебешка кошара за спане и игра Brevettato Green или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cam - Бебешка кошара за спане и игра Brevettato Green или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!
МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.


Кошара за игра  BREVETTATO,  Cam

Brevettato Millegiochi, Cam е удобна детска кошарка за спане и игра подходяща за деца до 15 кг. Кошарата е изработена от висококачествени материали с подсилена основа, в съответствие с новия DIN стандарт и е снабдена с 4 дръжки, които позволяват на детето да се научи да се изправя само. Кошарката  BREVETTATO, Cam о тговаря на всички европейски директиви за безопасност и не токсични материали.

Технически характеристики на  BREVETTATO, Cam:
 • BREVETTATO MILLEGIOCHI, Cam е лесна за сгъване и разгъване кошарка за игра и спане;
 • Лесна за почистване и идеална за деца с тегло до 15 кг;
 • Кошарката е снабдена с 4 дръжки, на който бебето може да прави своите първи упражнения и лесно да се научи да се изправя само;
 • Страниците на BREVETTATO, Cam са изработени от  по-стабилна и здрава PVC материя със специално меко покритие, за да се предотврати увреждане на зъбите на детето и да се избегне преобръщането на кошарата, ако детето се облегне на тях;
 • Мрежата е с дупки, в които не може да се заклещи пръстче ;
 • Отговаря на стандарт за безопасност EN 12227-1/2;
 • Кошарката е изработена от висококачествени, нетоксични материали, които са напълно безопасни за децата и са в  съответствие с 20005/84/CE;
 • Размери разгъната: L 121 x D 76 x H 79 cm;
 • Размери сгъната: W 76 cm. - D 25 cm. - H 76 cm;
 • Тегло: 12,3 кг;
 • Производител: CAM (Италия).