Телефони: 032622890 / 0884641904
Cam - Бебешка сгъваема кошара SONNO Red

Cam - Бебешка сгъваема кошара SONNO Red

Цена:132.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!
МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.

Бебешка сгъваема кошара Sonno, Cam:

Сгъваемото легло-кошара SONNO на Cam е с едно ниво и дарява на Вашето дете спокойни часове и сладки сънища, независимо къде се намирате. Тя е подходяща за деца от раждането до три годишна възраст и е преминала успешно редица тестове за безопасност на конструкцията и материалите, което я прави страхотен избор за всеки дом. Особено практична с лесният за обслужване механизъм за сгъване и компактните си размери.

Характеристики:
  • Sonno, Cam е подходяща за деца на възраст от 0 до 36 месеца;
  • Кошарата се сгъва изключително лесно до много компактни размери;
  • В комплекта е включена и матрачна постелка и голям страничен джоб за съхранение на бебешки играчки или аксесоари;
  • Като допълнителен аксесоар може да се закупи и чанта Kit Doppia altezza, с която по лесно да транспортирате кошарата (чантата не е включена в цената на комплекта);
  • Кошарата е преминала редица тестове, за стабилност и безопасност и Европейския референтен стандарт: EN 716-1/2;
  • Кошарката е изработена от висококачествени, напълно безопасни материали и отговаря на директива  2005/84/CE;
  • Размери разгъната: 74 х 125 х 65 см;
  • Размери сгъната: 75 х 18 х 18 см;
  • Тегло: 9.5 кг;
  • Производител Cam, Италия.
Върни До Горе