Телефони: 032622890 / 0884641904
Cam - Мека подложка за преповиване Rubino Musicale

Cam - Мека подложка за преповиване Rubino Musicale

Цена:39.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cam - Мека подложка за преповиване Rubino Musicale или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cam - Мека подложка за преповиване Rubino Musicale или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!

Мека подложка за преповиване Rubino Musicale, Cam:

Меката подложка за преповиване е подходяща за използване за деца от 0 до 12 месечна възраст. Тя е изработена от мека, леснопочистваща се материя и е снабдена с музикален чип, който възпроизвежда мелодии. Улесненото почистване и музиката, спомагат родителите за безпроблемно и бързо преповиване на детето и превръщат този неприятен за повечето деца процес в забава.
  • Подложката е подходяща за деца от 0 до 12 месеца;
  • Подложката се почиства лесно, дори и само с влажна кърпа;
  • Rubino Musicale е изработена от висококачествена материя, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Подложката е с музикален чип и е леко повдигната откъм главичката, за още по-голямо удобство на детето;
  • Размери 46 х 80 х 3 см;
  • Тегло 0,4 кг;
  • Производител Cam, Италия.