Телефони: 032622890 / 0884641904
Детска степенка за баня Cam STEP Orange

Детска степенка за баня Cam STEP Orange

Цена:15.00лв.

  • Размери: 29 х 29 х 13 см;
  • Тегло: 0,3 кг;
  • Производител Cam, Италия.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Степенка за баня Step, Cam

 

Step, Cam е удобно стъпало за баня, което е изработено от устойчива пластмаса в различни, привличащи детското внимание цветове. С нейна помощ децата свободно ще могат да използват тоалетната или мивката в банята, а специалната и форма и нехлъзгащите се крачета я правят изключително безопасна и удобна. Степенката се почиства изключително лесно и е изработена от напълно безопасни за здравето материали.

 

  • Степенката Step, Cam позволява на децата ви свободно да използват мивката или тоалетната и то без чужда помощ;
  • Тя е стабилна и не се хлъзга, за да е напълно безопасно за децата;
  • Step, Cam е изработена от висококачествена и лесно почистваща се пластмаса, изключително издържлива на натоварване;
  • Малкото и тегло позволява не децата лесно да се справят сами и да я местят, когато се налага;
  • Размери: 29 х 29 х 13 см;
  • Тегло: 0,3 кг;
  • Производител Cam, Италия.

 

Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!

МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.