Телефони: 032622890 / 0884641904
Chipolino Столче за автомобил ХАВАЙ (9-36 кг) Лайм 2013

Chipolino Столче за автомобил ХАВАЙ (9-36 кг) Лайм 2013

Цена:117.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Chipolino Столче за автомобил ХАВАЙ (9-36 кг) Лайм 2013 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Chipolino Столче за автомобил ХАВАЙ (9-36 кг) Лайм 2013 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Хавай, Chipolino разумно решение за максимална сигурност...

Модерен дизайн, невероятна функционалност и удобство за детето...и всичко това само в един продукт - столче за кола Хавай на Чиполино. Столчето за кола е с дълъг период на използване, тъй като обхваща групите I, II и III и е подходящо за деца от 9 месечна възраст до около 12 години или 36 кг тегло. Хавай, Chipolino ще осигури спокойствието Ви по време на всяко пътуване и ще го превърне в невероятно изживяване, както за Вас, така и за детето Ви, което ще се радва на свежия дизайн и удобството на седалката.
Първоначално столчето се използва монтирано с помощта на предпазните колани на автомобила по посока на движението, като детето е обезопасено с предпазните колани на столчето. Впоследствие предпазните колани на столчето се премахват и то може да се използва, като детето се обезопасява с предпазните колани на автомобила. А за по-голяма гъвкавост и комфорт на детето гръбчето на столчето може да бъде отстранено и да се използва само седалката, която ще повдигне детето, за да бъдат нагласени в правилна височина предпазните колани на автомобила, които обезопасяват детето.

Характеристики и предимства на столчето:
  • Подходящо за деца с тегло от 9 до 36 кг, обхващащо възрастови групи I , II и III (приблизителна възраст от 1 до 12 години);
  • 5 точков регулиращ се на височина предпазен колан с меки подплънки;
  • Гръбчето се отстранява и столчето се трансформира в седалка за по-големи деца (III група);
  • Допълнителна мека възглавничка за главата, която осигурява допълнителен комфорт по време на пътуването;
  • Компактно и функционално;
  • Дамаската се сваля и може да се пере;
  • Сертифицирано по ECE R44/04.