Телефони: 032622890 / 0884641904
Чувалче за бебешка количка Britax Romer CosyToes Blue Atoll

Чувалче за бебешка количка Britax Romer CosyToes Blue Atoll

Цена:119.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Чувалче за бебешка количка Britax Romer CosyToes Blue Atoll или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Чувалче за бебешка количка Britax Romer CosyToes Blue Atoll или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
BRITAX RÖMER е световноизвестен производител на висококачествени продукти за деца. Но малцина от нас знаят, че в действителност това дружество обединява две фирми, които се грижат за безопасността и щастливото детство на Вашите деца от повече от 70 години.
Britax е британска компания, която е създадена още в далечната 1938 година. Дългогодишната история на фирмата и натрупаният опит като фирма, тясно специализирана в производството на продукти в сферата на безопасността в автомобила и помагат изключително много през 1970 година, когато се поставя началото на производствена линия за стоки специално предназначени за деца, тя бързо привлича вниманието на потребителите към себе си с изключителния си дизайн и сигурността, която предлага. Това е и една от причините за сливането на Britax с немската компания Romer, също една от наложилите се в Европа производители с високото качество на материалите и иновативните решения в дизайна на продуктите и.
Britax Romer бързо се превръща в компания, която печели симпатиите на много родители по света и заслужено е обявена за един от най-добрите световни производители на детски столчета за автомобили. Това може лесно да бъде проследено и по множеството награди и сертификати, които продуктите на фирмата печелят всяка година от водещи тестови организации като ADAC и EURONCAP. Освен множеството награди и различни патенти за своите продукти, Britax Romer е известна и като първият производител на детски столчета за автомобили, който заедно с немския производител на автомобили Volkswagen за първи път въвежда системата Isofix в своите продукти.

Чувалче за бебешка количка Britax Romer

През студените зимни месеци е особено трудно да предпазните детето от настинки, а прекомерното навличане с дрехи не винаги е най-добрата алтернатива, Чувалчето за бебешка количка Britax Romer е прекрасно решение, което дарява топлина и уют на малките палавници, а Вие сте спокойни, че детето е защитено и се чувства добре, без да е облечено с цял куп дрехи. Чувалчето е подходящо за използване от раждането до около 3 годишна възраст на детето и има защитна общивка, която е допълнително издадена откъм главичката и около крачетата на детето. Размери: 100 х 38 х 15 см.

Моделът е съвместим с бебешките колички: B-Mobile, B-Agile, B-Smart, B-Dual на Britax Romer