Телефони: 032622890 / 0884641904
Cybex Столче за кола ATON 3 (0-13 кг) Oyster 2014

Cybex Столче за кола ATON 3 (0-13 кг) Oyster 2014

Цена:349.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cybex Столче за кола ATON 3 (0-13 кг) Oyster 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cybex Столче за кола ATON 3 (0-13 кг) Oyster 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Cybex Aton 3 сигурност от ново поколение
Одобрено за използване по ECE R44/04, група 0 за деца от 0 до 13кг.
 
Столчето за кола Aton 3 е трето поколение на един от най-успешните модели на немската фирма Cybex. То обещава да бъде също толкова успешно, колкото и всички негови предшественици от модел Aton, които са носители на множество награди за сигурност и многократно надвишават изискванията на Европейския съюз относно детската безопасност.
Някой от новите допълнения в модел Aton 3 ще очароват родителите със своята функционалност. Столчето притежава нови функции за безопасност, изразяващи се в регулируеми по височина седалка и облегалка за глава с вградени водачи, които подобряват аварийната безопасност и поглъщането на остатъчна енергия, подобрен корпус, по-голям размер на сенника и много други.
Поради възможността за корекция на височината на облегалката, интегрирано в модела той се превръща в перфектен избор за новородени или недоносени бебета с ниско тегло. Това е важно допълнение в модела, тъй като през първите месеци от живота на детето, особено на недоносените деца, рефлексите и мускулатурата са слабо развити и съществува риск, ако столчето не е с правилна форма главичката на детето да падне напред и това да доведе до нараняване или дори задушаване. Новата функция позволява регулирането и нагласянето на седалката в идеален ъгъл, гарантиращ перфектното положение на детето. Тази опция е разработена и проектирана от Cybex съвместно с водещи педиатри и акушери, тя от една страна предпазва най-малките от задушаване, а на по-големите деца осигурява повече пространство в столчето.
 
Допълнителни характеристики:
  • Столчето е подходящо за използване за деца от раждането до около 13 кг тегло, обхващащо групата 0+ месеца;
  • Допълнителна подложка за новородени, която може да се махне, когато бебето поотрасне;
  • 8 позиции на височина на облегалката за глава;
  • Широки колани, осигуряващи комфортно пътуване;
  • Дишаща материя на тапицерията, която може да се пере при температура 30 градуса;
  • Тегло: 4,8 кг
 
Предимства на модела, или защо това е най-доброто столче за Вашето дете:
 
1. Възможност за регулиране на височината на облегалката в 8 различни позиции. Тя е с вградени водачи и интегрираната система за корекция, позволява бързо и лесно коригиране. По този начин тя от една страната предпазва от задушване най-малките и осигурява пространство на по-големите деца. Подобрява страничната защита и цялостната такава на столчето.
 
2. Подобрена странична защита. Доказано е, че всяка втора катастрофа включва в себе си и страничен удар. Затова е изключително важно столчето за кола на детето Ви да бъде оптимално сигурно за него и да го предпазва при евентуален инцидент. Aton 3 притежава усъвършенствана L.P.G система за странична защита, изразяваща се в наличието на странични протектори , които абсорбират силата на удара още в начален стадии, активирайки линеарната странична защита, която разсейва остатъчната енергия от удара. Това иновативно допълнение към модела повишава степента на защита с до 40%, осигурявайки най-доброто за детето.
 
3. Интегрирано регулиране на дълбочината на седалката. Тя прави седалката възможно най-просторна и я превръща в прекрасен избор за новородените и недоносени деца, с ниско тегло, тъй като ги предпазва от задушаване при по-продължително пътуване. Създадена и разработена от фирмата, съвместно с детски лекари, акушери и специалисти, тя осигурява перфектния ъгъл за спане за детето. Механизъм за корекция, също така предлага по-голямо пространство и комфорт.
 
4. Мека подложка за най-малките, която може да бъде премахната в по-голяма възраст на детето.
 
5. Y образни предпазни колани, които подобряват нивото на сигурност и са меко подплатени за по-голям комфорт на детето. 
 
6. Интегриран XXL сенник, който може да се сгъва и се регулира в 4 различни  позиции.  Предлага оптимална защита от UVP 50+, която дава възможност да предпазите детето си от вредните слънчеви лъчи.
 
7. Като система за пътуване, благодарение на Aton 4 родителите ще могат лесно и без притеснения да осигурят най-доброто за детето си, при това без да се лишават от свободата да пътуват и работят. Монтажът на столчето върху шасито на количките CYBEX Agis MBalios MEternis MCallistoIris M Topaz и Onyx се осъществява посредством адаптери и превръща моделите от леки, летни колички в чудесен комбиниран вариант, който може да бъде използван без притеснения от раждането на детето.