Телефони: 032622890 / 0884641904
Cybex - Столче за кола Pallas (9-36 кг) Blue Moon 2014

Cybex - Столче за кола Pallas (9-36 кг) Blue Moon 2014

Цена:459.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cybex - Столче за кола Pallas (9-36 кг) Blue Moon 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Cybex - Столче за кола Pallas (9-36 кг) Blue Moon 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Oдобрено като Pallas по ECE R44/04, за група l, за деца от 9 до 18 кг и като Solution X по ECE R44/04, за групи ll/lll, за деца от 15 до 36 кг.

Като столче от група І, CYBEX Pallas получава награда "много добро" от немското Autobild.de. Столчето лесно се превръща в Solution X от група ІІ/ІІІ, носител на редица награди. Това столче е е носител на отличието "най-добро в групата си" от Stiftung Warentes и има високи оценки от най-популярните тестове, преоведени от различни европейски организации на потребителите.
2 СТОЛЧЕТА В ЕДНО
В група І Pallas-fix предлага нова възглавница за безопасност и тъй като столче 2 в 1 осигурява дълга употреба. Столчето лесно се превръща в CYBEX Solution X (група ІІ/ІІІ), след като се махне възглавницата за сигурност и основата след навършване на 4 годишна възраст или 18 кг тегло на детето, носител на множество награди.
КОРИГИРАЩА СЕ ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА
Новата възглавница за безопасност променя позициите си напред и назад, осигурявайки повече свобода на движенията на горната част на тялото, както и максимална сигурност, особено при челни удари сравнено с конвенционалните петточкови колани. Силата на удара се разпределя върху възглавницата за безопасност и се абсорбира от материалите, от които е изработена тя. Системата наподобява отворена въздушна възглавница и така намалява силата на удара в случай на инцидент. Коланът няма да нарани детето, като същевременно раменете и врата на детето са защитени.
УДОБНА ПОЗИЦИЯ ШЕЗЛОНГ
В група І столчето за кола Pallas може лесно да се постави в позиция шезлонг с една ръка с дръжката от предната страна на столчето.
Допълнителни характеристики:
  • Три позиции на наклон на облагалката;
  • Линейна защита при страничен удар;
  • 11 различни позиции за коригиране на височината на облегалката;
  • Накланяща се облегалка за добро облягане на седалката;
  • Дишаща материя на тапицерията, перяща се при температура на водата 30 градуса;
  • Изключително лека конструкция;
  • Размери: Д 45,5 х Ш 47 х В 72-89 см
  • Тегло: като столче Pallas 9.7 kg, като столче Solution 5.7 kg.