Телефони: 032622890 / 0884641904
Детско столче за хранене NeoNato Lofty I-COW 2014

Детско столче за хранене NeoNato Lofty I-COW 2014

Цена:315.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Детско столче за хранене NeoNato Lofty I-COW 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Детско столче за хранене NeoNato Lofty I-COW 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Италианската фирма NeoNato води началото си от 1990 година. Нейна родина е северната част на Италия и още от основаването си марката е синоним на лукс, елегантност и неповторим дизайн. Моделите на фирмата успешно вплитат в себе си функционалността, от която всеки родител се нуждае в ежедневието си с авангардната и изключително интересна визия, вдъхновена от висшата мода, чиито световен център е отново Италия.

NeoNato е предпочитан избор от родители, които желаят да подарят най-доброто на своите деца, без да губят и частица от своите собствени индивидуалност и стил. Точно това отразява и мотото на фирмата за 2014 година, което е "Стилът като философия".

Всички продукти NeoNato са произведени в Италия, под стриктен контрол за качеството на материалите и в тясно сътрудничество с най-известните дизайнери и стилисти, което гарантира, че Вие ще получите най-доброто - стил, елегантност и модерна визия в едно.

Детско столче за хранене NeoNato Lofty

Столчето за хранене Lofty на италианската фирма NeoNato е удобно за използване, комфортно е за детето и освен това е толкова практично, че ще изуми всеки родител със своята ненадмината функционалност. То може да се сгъва и разгъва само с една ръка за секунди, при това без никакво усилие. Също толкова лесно може да регулирате и височината на седалката в 7 различни позиции и 4 позиции на облегалката, така че детето да се чувства на мястото си, защото всичко ще бъде съобразено с него и нагласено според предпочитанията и големината му. Столът е снабден с колелца на задните си крачета, което го прави лесно подвижен, колелата имат и спирачки, които осигуряват нужната безопасност по време на хранене. NeoNato Lofty е снабдено с обезопасителни 5 точкови колани, пластмасов предпазител между крачетата за най-буйните малчугани. В комплекта са включени две таблички с различни отделения за принадлежности. Има голяма кошница за съхранение на играчки. Столчето се сгъва изключително бързо и е с много компактни размери. Лесен за почистване само с мокра кърпичка или гъба.
Уникалното столче NeoNato Lofty може да се използва от раждането на детето благодарение на широкия диапазон на регулиране на легналото положение като удобен шезлонг с люлееща се функция. Така то е изключително подходящо за кратка дрямка на малчугана или при хранене и ще Ви служи вярно, докато детето навърши 9 месечна възраст. Като столче за хранене NeoNato Lofty може да се използва след 6 месечна възраст или когато детето стои седнало стабилно и е подходящо за деца до 36 месечна възраст.

Технически характеристики на столче за хранене NeoNato Lofty:

 • Столчето е подходящо за деца от раждането до 9 месечна възраст за функция люлка и от 6 до 36 месеца като столче за хранене;
 • Като шезлонг с люлееща се функция столчето може да се използва за кратка дрямка и за хранене;
 • 7 позиции на височина и 4 позиции на облегалката;
 • Столчето NeoNato Lofty е снабдено с 5 точков колан за безопасност;
 • Поставката за крачета се регулира в 3 положения на височина и дължина
 • 2 таблички с отделения за принадлежности;
 • Мека дамаска с цветни щампи;
 • Задни колелца за по-лесно придвижване и широк кош за багаж в комплекта;
 • Компактно сгъване, стои изправено в сгънато положение;
 • Подплатена мека pvc дамаска с различен дизайн;
 • Лесно за почистване с гъба;
 • Изработено е от висококачествени материали, без съдържание на вредни за здравето вещества, напълно отговарящо на директива 2005/84/CE;
 • Произведено в Италия от NeoNato.

Размери на детско столче за хранене NeoNato Lofty:

 • Размери в разгънато състояние: Д 56,6 – Ш 78 – В 104 cm;
 • Размери в сгънато състояние: Д 56,6 – Ш 37,5 – В 88 cm;
 • Тегло 10,1 кг.

Безопасност:
Европейски стандарт: EN 14988-1/2 - EN12790
Подходяща възраст: деца между 6 и 36 месеца, които могат да стоят седнали без чужда помощ
Страничен, преден и заден тест за стабилност за предотвратяване на детето от преобръщане, докато седи в продукта
2 задин колелца, за по-голяма стабилност
Изцяло нетоксични (EN 71) и без фталати материали (директива 2005/84/CE)