Телефони: 032622890 / 0884641904
Детско столче за кола Cam GARA 0.1 (0-18кг) col.224/2014

Детско столче за кола Cam GARA 0.1 (0-18кг) col.224/2014

Цена:260.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Детско столче за кола Cam GARA 0.1 (0-18кг) col.224/2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Детско столче за кола Cam GARA 0.1 (0-18кг) col.224/2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Cam GARA - Столче за кола за деца от 0 до 18 Kg.

Столчето за кола GARA 0.1 е сравнително нов модел от голямото семейство на италианската фирма Cam, но с вече доказани предимства, които го поставят на едно от челните места по дизайн, удобства за децата и безопасността, която осигурява при всяко пътуване. То е изключително практично, тъй като съчетава две групи - 0+ (от 0 до 12 месеца) и 1 група (от 0 месеца до 4 години). Облегалката може да се накланя в 5 позиции, което осигурява допълнителен комфорт, така че Вашето дете може спокойно да заспи докато пътувате с колата. Освен това моделчето е подобрена странична защита и предпазва изключително ефективно най-нежните части на бебешкото тяло. Столчето притежава патентована система, осигуряваща оптимална позиция за спане, при която новородените и най-малките бебета се чувстват удобно, а пътуването им в автомобила не е съпроводено с рискове. 

Характеристики:
 • Столче за кола, подходящо за деца на възраст от 0 месеца до 4 години;
 • Столчето може да се монтира с 3 точковите колани на автомобила, в група 0+ обратно на посоката на движението и за група 1 по посока на движението (сините указания на дисплея на столчето са за монтаж за група 0+, а червените за група 1)
 • Облегалка, накланяща се в 5 позиции;
 • Лесна промяна на наклона само с натискането на един бутон;
 • Странични протектори за защита;
 • Механизмът за настройване на коланите е опростен;
 • Страничен дисплей, който дава инструкции за правилен монтаж;
 • Тапицерията може да се сваля и да се пере при 30 градуса;
 • Столчето отговаря на стандарта ЕСЕ R44/04 за столчета от групи 0 и 1;
 • Размери: 43 х 60 х 61 см.
 • Тегло: 5.4 кг.
Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!

МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.

ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.