Телефони: 032622890 / 0884641904
Детско столче за кола Cam TRAVEL EVOLUTION (9-36 kg) 2014 col.216

Детско столче за кола Cam TRAVEL EVOLUTION (9-36 kg) 2014 col.216

Цена:250.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Детско столче за кола Cam TRAVEL EVOLUTION (9-36 kg) 2014 col.216 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Детско столче за кола Cam TRAVEL EVOLUTION (9-36 kg) 2014 col.216 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Столче за кола TRAVEL EVOLUTION, Cam

Столчето за кола TRAVEL EVOLUTION на италианската фирма Cam e практично решение за родителите, което обхваща групите 1-2-3 (за деца от 9 до 36 кг) в съответствие с ECE R44/04 норма и най-новите европейски изисквания за безопасност. Облегалката на столчето е подвижна и може да се сваля, така че за най-големите деца да остане само седалката. Столчето Travel Evolution, Cam е снабдено с удобна допълнително подплатена седалка и подобрена защита от страничен удар, особено в областта на главата и горната част на тялото на детето. Столчето за кола е с допълнителна възглавничка, за още по-голямо удобство на детето по време на път, която може да бъде отстранена. Коланите му се регулират на височина и могат да бъдат изцяло премахнати при по-голяма възраст на детето, а тапицерията се сваля и може да се пере при температура на водата 30 градуса. В последната група за по-големи деца облегалката на столчето може да бъде остранена и да се използва само долната му част като повдигаща бустър седалка.

Характеристики:
 • Столчето е подходящо за деца от 9 до 36 кг и обхваща група 1,2,3, съгласно директива ЕСЕ R44/04;
 • Подобрена SPS странична защита при евентуален удар, системата абсорбира много голяма част от силата му и предпазва максимално добре детето в столчето;
 • Облегалката може да бъде изцяло отстранена при по-голяма възраст на детето;
 • Столчето се монтира по посока на движението с помощта на предпазните 3 точкови колани на автомобила;
 • Travel Evolution, Cam е с 5 точкови предпазни колани, които се използват до около 18 кг тегло след това се отстраняват и се използват коланите на автомобила за защита на детето;
 • Тапицерията се сваля и се пере при 30 градуса;
 • Практичен механизъм за регулиране на височината на предпазните колани на автомобила, когато столчето се използва за деца над 18 кг;
 • Материалите, от които е произведено столчето са съгласно директива 2005/84/CE, което осигурява тяхната безопасност и несъдържанието на токсични и вредни за здравето вещества;
 • Размер: 49 х 51 х 64 см;
 • Тегло: 5,5 кг;
 • Произведено в Италия.
Travel Evolution е универсално бебешко столче, което се адаптира към растежа на вашето дете. То може да се използва в следните възрастови групи:

1. Група 1 (9 - 18 кг), бебешко столче за кола се монтира на нормалната седалка за кола, с помощта на автомобилните колани, докато бебето се обезопасява от 5-точков колани на самото столче;

2. Група 2 (15 - 25 кг) 5-точковите колани на столче се отстраняват и детето се обезопасява с 3 точките колани на автомобила, с помощта на специалния регулатор на височината на колана;

3. Група 3 (25 - 36 кг) в тази възрастова група се отстранява облегалката на столчето и се използва само удобната бустер седалка, която повдига детето. За да се гарантира, че предпазния колан е поставен правилно върху рамото на детето, е важно да се използват включените регулатори на височината на коланите на автомобила.

Фирма Cam е създадена през 1969 г. от братята Франко, Алдо и Марио Cam и повече от 40 години жъне успехи със своите висококачествени продукти, предназначени за деца на различни възрасти, не само на европейския пазар, но и в световен мащаб. Успехът на фирма Cam се дължи на непрекъснатите изследвания и предлагането на все по-модерни, издържливи, качествени и най-важното безопасни продукти с несравним дизайн за децата. Благодарение на ангажираността и отдадеността на служителите и създателите и днес марката Cam е станала синоним на безопасност и качество и то произведено в Италия до последния детайл.
Етикетът "Произведено в Италия", които всички продукти на компанията носят е синоним на контролираното качество, безопасност, дизайн и иновации. CAM е една от малкото компании, които произвеждат 95% от своята гама в Италия. Това е в полза не само на качеството, но и за стила на стоките!
МИСИЯ
Мисията на марка Cam е да погледне света през детските очи, за да разбере нуждите на децата, защото децата са тези, които ни учат как да бъдем по-искрени, по-иновативни и ни карат да искаме да научим повече за света. И успявайки да го направи, италианската фирма Cam намира безопасни, иновативни и умни решения за децата и родителите.
ВИЗИЯ
Визията на продуктите с марка Cam е уникална и е насочен отново към децата, за да може те свободно да изразят себе си и в същото време да се забавляват, докато растат сигурни и свободни.