Телефони: 032622890 / 0884641904
Допълнителен модул маса с пейки Free Time за площадка Fungoo Rocket

Допълнителен модул маса с пейки Free Time за площадка Fungoo Rocket

Марка:
Цена:229.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Допълнителен модул маса с пейки Free Time за площадка Fungoo Rocket или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Допълнителен модул маса с пейки Free Time за площадка Fungoo Rocket или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни


FunGoo - Добре дошли в света на безкрайното забавление


Fungoo е модерна и безопасна модулна система от кули, градивни елементи и аксесоари, предназначени за  домашна употреба в градината, задния двор, вила и подобни.
Площадките са изработени от дървени конструкции с множество от различни модули и опции с допълнителни аксесоари. Фокусирани единствено върху безопасността на децата, които ще играят на площадките, още от проектирането, създателите на Fungoo разработват набор от елементи с оригинален стил и висок стандарт за качество. Благодарение на многобройните си аксесоари и модули, детските площадки могат да бъдат приспособени към всяка площ и произволен брой деца. Дървесината, използвана за изработването на площадките Fungoo е специално сортирана и подбрана, като отговаря на строги критерии за качество и безопасност - устойчивост, техническа обработка, гарантираща гладки повърхности, и не на последно място - машинно загладени и полирани ръбове, за да се предотврати риска от евентуално нараняване. Дървеният материал е обработен с цветни импрегнатори, осигуряващи дълготрайност и уникален естетичен вид.

Стриктно следвайки трите основни принципа - функционалност, безопасност и гъвквост, Fungoo e уникална система от детски площадки, предлагащи оригинални и динамични решения.

 

 

Допълнителен модул маса с пейки Free Time за площадка Fungoo Rocket

Допълнителният модул е предназначен за монтаж към площадка за игра Fungoo Rocket, за да превърне пространството под платформата в удобно място за игра, рисуване, пикник. С помощта на допълнителния модул, използвате функционално свободното  място под площадката, без да е необходимо да отделяте и оборудвате специално място в градината.

Комплектът включва всички необходими елементи за сглобяване, както и упътване за монтажа стъпка по стъпка.

Съдържание на комплекта:

  • Продуктът притежава сертификат за безопасност, издаден от TUV Полша
  • Набор от необходимите дървени плоскости;
  • Набор от необходимите метални крепежни елементи;
  • Комплект от инструменти за сглобяване;
  • Инструкции за сглобяване стъпка по стъпка.
  • Произведено в Полша.

Допълнителните модули, които могат да бъдат добавени към основната конфигурация на артикула се предлагат отделно, а с тяхна помощ можете да преобразите и създадете уникална игрална система за две и повече деца.
 

Продуктът е предназначен само за домашно ползване. Не е предназначен за обществена употреба и монтиране на обществени места.

Доставката е 7% от стойността на продукта за територията на България.​  Ако желаете монтажа да бъде извършен от специалист, цената е 10% от стойността на продукта + 0,20 лв/км двупосочни пътни разходи за обекти извън рамките на град София.

 

 

fungoo_tuv_sertificat_kasida


Детските площадки Fungoo са сертифицирани според най-съвременните стандарти за безопасност EN 71 ( 1,2,3,8,9, включително стандарти относно химическия състав на използваните компоненти), а съответствието е потяърдено със сертификат за безопасност, издаден от международното поделение на TUV Rheinland. Всяка характеристика, отнасяща се до безопасността на децата по време на игра етествана, а всички функции, представляващи евентуален риск, са отстранени.

Детските площадки Fungoo са предназначени за деца над 3 годишна възраст, а максималния брой деца, използващи съоръженията едновременно, варира между 2 и 19 - в зависимост от кулата.