Телефони: 032622890 / 0884641904
Дървен строител Hape Fantasia Blocks Castle 26 части

Дървен строител Hape Fantasia Blocks Castle 26 части

Цена:48.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Дървен строител Hape Fantasia Blocks Castle 26 части или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Дървен строител Hape Fantasia Blocks Castle 26 части или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 18+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Дървените играчки "Hape" са предназначени преди всичко за децата. Всеки продукт е разработен за подобряване и развиването на различни умения при детето.
Нито езика, нито култура, нито полa затрудняват интуитивните модели игра. Това което децата възприемат като забавление, родителите и възпитателите разпознават като подходящи за възрастта основи на обучението и провокирането на социални, сетивни, физически и емоционални умения.
Използването на естествени материали, бои на водна основа, строго качество и стандартите за безопасност, на които се подлагат всички играчки "Hape" ги правят любимци на децата и са избор, на който може да се довери всеки родител.

Hape,Дървен строител 
 
Дървеният строител ще осигури дълги часове на забавни игри, свързани с подреждане на различните елементи, част от комплекта.
Играчката е специално разработена за децата и е направена от висококачествена дървесина, а боите използвани за декорацията и са безвредни, на водна основа и в съответствие с всички стандарти за безопасност, които се прилагат при производството на детски играчки.

Въображение и творчество: Насърчава се подобряването на финната моторика, координацията между очи и ръце, въвежда се логическото и пространствено мислене, насърчава се фантазията и разбирането на причина-следствие.
Подходящо за деца над 12 месеца.
Характеристики:
  • Използваният дървен материал идва от гори и местности, управлявани от FSC (Forest Stewardship Council) Съвет за стопанисване на горите, чиято основна цел е система, която основателно да идентифицира добре стопанисвани гори като източниците на отговорно произведени продукти от дървесина.
  • Използваните бои са нетоксични и на водна основа.
  • Всички продукти на „Hape“ отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност - EN 71 (Европейски стандарти за играчки) и ASTM (American Society of Testing Materials).
  • Размери на опаковката:42 /8,9/ 18 cm.
  • Дървеният строител се състои от 26 различни по форма елемента.

 

Възраст: 18+ месеца