Телефони: 032622890 / 0884641904
Дървени кастанети Hape Clickety-Clack Clapper

Дървени кастанети Hape Clickety-Clack Clapper

Цена:4.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Дървени кастанети Hape Clickety-Clack Clapper или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Дървени кастанети Hape Clickety-Clack Clapper или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Цвят:
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Дървените играчки "Hape" са предназначени преди всичко за децата. Всеки продукт е разработен за подобряване и развиването на  различни умения при детето.

Нито езика, нито култура, нито полa затрудняват интуитивните модели игра. Това което децата възприемат като забавление, родителите и възпитателите разпознават като подходящи за възрастта основи на обучението и провокирането на  социални, сетивни, физически и емоционални умения.
 Използването на естествени материали, бои на водна основа, строго качество и стандартите за безопасност на които се подлагат всички играчки  "Hape" ги правят любимци на децата и са избор, на който може да се довери всеки родител.

 
Hape Дървени кастанети
Музиката привлича малки и големи, а едва ли има малчуган, който да не се е запознал с нея тропайки и пляскайки с ръце. Дървените кастанети на Hape са специално създадени за малките детски ръчички. Звукът който издават е като от пляскащи ръце, но е много по - забавно за детето да го имитира.


Характеристики:
  • Играчката е изработена от здрав дървен материал и канап, а използваните бои са нетоксични и на водна основа.
  • Използваният дървен материал идва от гори и местности, управлявани от FSC (Forest Stewardship Council) Съвет за стопанисване на горите.
  • Всички продукти на „Hape“ отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност - EN 71 (Европейски стандарти за играчки) и ASTM (American Society of Testing Materials). 
  • Подходящо за деца над 3 години.

 

Специалистите от „Hape“ възприемат своята задача в световен мащаб и се съобразяват изцяло с екологията на Земята, поради което всеки продукт се следи стриктно от проектирането, през производството, опаковането и доставката. „Hape“ разчита на екип от международни и местни служители с иновативно мислене, проявяващи разбиране и уважение към света в който живеем.
Днес продуктите на международната компания се разпространяват в над 50 държави.
Възраст: 3+ години