Телефони: 032622890 / 0884641904
Дървено детско легло ПЕНИ* Геномакс

Дървено детско легло ПЕНИ* Геномакс

Цена:143.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Дървено детско легло ПЕНИ* Геномакс или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Детското дървено легло *Пени* е изработено от висококачествени ПДЧ плоскости с дебелина 18 мм в комбинация с дървен материал и напълно отговаря на всички европейски изисквания за безопасност на материалите и вида. То е специално предназначено за любителите на изчистените, класически мебели и с непретенциозния си дизайн се вписва идеално в интериора на всяка детска стая. Леглото дава възможност подпматрачната му рамка да бъде монтирана на 2 различни нива, което е изключително полезно, ако бъде използвано от раждането на детето. В първите няколко месеца от живота на бебето е важно то да бъде защитено от прах и течения и по-високата позиция на матрачето е тази, която освен удобство на родителите осигурява и тази защита. След като бебето поотрасне и стане по-активно е време подматрачната рамка да бъде свалена на най-долното си ниво, за да може любопитния малчуган, който вече активно сяда и се изправя сам да бъде предпазен. Компактните му размери го правят лесно преносимо, а красивите заоблени форми допълнително увеличават безопасността, в комбинация с омекотяващия кант на плоскостите.

  • Дървена подматрачна рамка с ламели отговаряща на стандарта DIN ЕN 716
  • Дървена преградна решетка отговаряща на стандарта DIN ЕN 716
  • Заоблени форми на таблите с омекотен ПВЦ кант
  • Сглобки - метални болтове и гайки
  • Предлага се в цветове: бреза
  • Леглото е подходящо за матрак: 70 х 140 см
  • Размери: 142 х 80 х 78 см.
  • Кант 1 мм гумиран.
  • Доставчик: Геномакс.

СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД КИЛОГРАМИТЕ!!!

ТЕКСТИЛНИТЕ АКСЕСОАРИ И ИГРАЧКИ НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В СТОЙНОСТТА НА КОМПЛЕКТА НА ЛЕГЛОТО.

Характеристики:

1. Височината на преградната решетка от горната част на долния фриз до върха на решетката е по-голяма от 60 см. (ако леглото отговаря на това изискване, бебето няма опасност да падне от креватчето, след като вече може да стои изправено в него).

2. Разстоянието между диблите на решетката. По стандарт то трябва да е по-малко от 6 см., с цел бебето да не може да промуши главичка, рамото си или крачето до бедрото и да се нарани

3. Решетката има 3 подвижни дибли, които само родителите да могат да свалят. Целта на това изискване е, след като детето може вече да се изправя и да пълзи (след 9 месеца), да свалите трите дибли и да му покажете как да излиза през дупката от креватчето си, и как по обратен ред да се качва в него

4. Подматрачната рамка е от ламели - за да може матракът "да диша".

5. Разстоянието между ламелите на подматрачната рамка трябва да е по-малко от 6 см. - отново с оглед безопасността, - за да не може детето да си счупи краче или ръчичка.

6. Креватчето няма остри ръбове.

7. Леглото има метални сглобки. По този начин е гарантирано, че когато
сваляте, разглобявате и сглобявате леглото, то няма да се повреди.

8. Креватчето има две нива, на които да може да се монтира подматрачната рамка. На горното ниво тя се монтира в началото - до 4-5-месечна възраст, с цел улеснение на родилката да не се привежда много. След като бебето започне да се опитва да се обръща, веднага подматрачната рамка трябва да бъде свалена на долното ниво - отново с оглед безопасността на бебето.

9. Дупките, които остават видими, отворени след сваляне на подматрачната рамка на долно ниво, трябва да са по-малки от 7 мм., за да не може бебето да пъхне пръстче и да го нарани или счупи.