Телефони: 032622890 / 0884641904
Eureka Cast Puzzle Helix GR5 Метален 3D пъзел

Eureka Cast Puzzle Helix GR5 Метален 3D пъзел

Цена:29.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Логическите игри и пъзели с марка Eureka водят началото си от 1989 година, когато няколко пълни с ентусиазъм хора осъществяват мечтата си и започват да произвеждат някой напълно различни и невиждани до сега продукти. Те се произвеждат от висококачествени материали - дървесина, метал и безопасна пластмаса и са способни да събудят въображението на всеки...от най-малките до най-големите, Eureka са страхотни за подарък за обичните ни хора или за самите нас.

3D Метален пъзел Eureka

Серията Cast на логическите пъзели Eureka е вдъхновена от предмети, животни и различни символи от реалния живот. Те се изработват от специални цинкови сплави, а частите им са лети. Разпределени са в различни категории според нивото на трудност и са специално създадени за любителите на логическите игри, тъй като с богатото разнообразие на модели ще задоволят всеки вкус и изисквания.
Каналчетата гравирани върху двете части на този логически пъзел се наричат логаритмични спирали, те се пресичат винаги под прав ъгъл и образуват дупка с квадратна форма. Целта на пъзела е да демонтирате ринга от образувалата се квадратна дупка. 
  • Ниво на трудност 5;
  • Приблизителен размер 5 х 4 см;
  • Изработен от цинкови сплави и/или месингови сплави;
  • Подходяща за деца над 8 годишна възраст.