Телефони: 032622890 / 0884641904
Eureka Cast Puzzle Keyring GR2 Метален 3D пъзел

Eureka Cast Puzzle Keyring GR2 Метален 3D пъзел

Цена:29.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Логическите игри и пъзели с марка Eureka водят началото си от 1989 година, когато няколко пълни с ентусиазъм хора осъществяват мечтата си и започват да произвеждат някой напълно различни и невиждани до сега продукти. Те се произвеждат от висококачествени материали - дървесина, метал и безопасна пластмаса и са способни да събудят въображението на всеки...от най-малките до най-големите, Eureka са страхотни за подарък за обичните ни хора или за самите нас.

3D Метален пъзел Eureka

Серията Cast на логическите пъзели Eureka е вдъхновена от предмети, животни и различни символи от реалния живот. Те се изработват от специални цинкови сплави, а частите им са лети. Разпределени са в различни категории според нивото на трудност и са специално създадени за любителите на логическите игри, тъй като с богатото разнообразие на модели ще задоволят всеки вкус и изисквания.
След като наредите логическия пъзел думите "Key" и "Ring" трябва да са правилно подредени една до друга, това е много важно условия, защото ако опитате да подредите думите без да спазвате този ред ще трябва да започнете всичко отначало. Събрани заедно думите Key Ring трябва да могат да бъдат прочетени, дори и ако обърнете пъзела с главата надолу. Нареждането изглежда лесно...готови ли сте да опитате?
  • Ниво на трудност 2;
  • Приблизителни размери: 8 х 3,5 х 3,5 см;
  • Изработен от цинкови сплави;
  • Подходяща за деца над 8 годишна възраст.