Телефони: 032622890 / 0884641904
Eureka Puzzle Yin and Yang Логически пъзел

Eureka Puzzle Yin and Yang Логически пъзел

Цена:55.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Логическите игри и пъзели с марка Eureka водят началото си от 1989 година, когато няколко пълни с ентусиазъм хора осъществяват мечтата си и започват да произвеждат някой напълно различни и невиждани до сега продукти. Те се произвеждат от висококачествени материали - дървесина, метал и безопасна пластмаса и са способни да събудят въображението на всеки...от най-малките до най-големите, Eureka са страхотни за подарък за обичните ни хора или за самите нас.

 Логически пъзел Eureka

Тази логическа главоблъсканица не е типичен пъзел, но с предизвикателството, което Ви предлага ще Ви накара да се замислите и да усетите истинския дух на типичните загадки Eureka. Частите на този модел олицетворяват Ин и Ян, които в китайската митология символизират двете противоположности в света, които обаче по невероятен начин се допълват и създават едно цяло.
Моделът е с изключително красива изработка и в сглобено състояние се превръща в невероятна декорация и страхотен подарък. Състои се от 4 части, които са едновременно свързани, но и много различни...готови ли сте да опитате да създадете едно цяло с тях?
  • Изработен от висококачествени и напълно безопасни за здравето материали;
  • Ниво на трудност 2;
  • Приблизителен диаметър 7 см;
  • Подходяща за деца над 8 годишна възраст.