Телефони: 032622890 / 0884641904
Eureka Snowglobe GOLF Преспапие

Eureka Snowglobe GOLF Преспапие

Цена:58.80лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Логическите игри и пъзели с марка Eureka водят началото си от 1989 година, когато няколко пълни с ентусиазъм хора осъществяват мечтата си и започват да произвеждат някой напълно различни и невиждани до сега продукти. Те се произвеждат от висококачествени материали - дървесина, метал и безопасна пластмаса и са способни да събудят въображението на всеки...от най-малките до най-големите, Eureka са страхотни за подарък за обичните ни хора или за самите нас.

Преспапие SnowGlobe Golf Eureka

Преспапиетата са част от детството на всеки един от нас...нека не забравяме как те ни очароваха и колко вълшебни бяха те в нашите очи, докато бяхме малки. Именно този скъп спомен носи в себе си очарователния модел на фирма Eureka. Той не е класически пъзел, но освен стилния си външен вид Ви позволява да се изправите и пред едно малко предизвикателство.
По този начин Вие не подарявате само една красива вещ, но и нещо, което ще накара притежателя му да се усмихне и да си спомни щастливите моменти от своето детство.
Ключовата дума в този модел е ГОЛФ, а целта на играта е да поставите топката за голф на малката поставка в центъра на модела. Изглежда лесно, но всъщност течността във вътрешността може леко да Ви затрудни. Готови ли сте да опитате?
  • Изработен от висококачествени и напълно безопасни за здравето материали;
  • Подходяща за деца над 8 годишна възраст.