Телефони: 032622890 / 0884641904
Fischer TIP Box Еко конструктор в кофа 3000 части

Fischer TIP Box Еко конструктор в кофа 3000 части

Цена:59.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Fischer TIP Box Еко конструктор в кофа 3000 части или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Fischer TIP Box Еко конструктор в кофа 3000 части или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Fischer Tip е създадена в Германия и от 1998 година успешно предлага на пазара своите продукти. Това, което отличава играчките с тази марка е високото качество на материалите, от които са изработени и това, че всички играчки са натурални и са 100% биоразградими. Фирмата е силно ангажирана в опазването на околната среда и притежава ясна мисъл за бъдещето на новото поколение, опитвайки се да създаде в него ангажираност към околната среда още от най-ранна възраст.
Fischer Tip са уникални по рода си конструктори, които са изработени от картофено нишесте. Те са напълно безопасни и безвредни за детето, тъй като не съдържат вредни химикали, а за свързването им в различни форми не се използва нищо друго освен вода. Изработени са в свежи и искрящи цветове, които трайно ще задържат вниманието на детето и то с желание ще майстрои различни предмети за себе си или като подарък за любимите си хора.
Материалът на конструкторите Fischer Tip е особен, не само с това, че е напълно разградим в околната среда, добива се от устойчиви източници, няма миризма, но и с това, че притежава множество награди и е на едно от челните места, както в Европа, така и по света сред най-предпочитаните играчки.
Инструментите, които са включени в различните игрови комплекти са изработени от биопластмаса или естествени материали и се вписват напълно в концепцията на фирмата за модерно, зелено отношение към околната среда.

Комплектите с марка Fischer Tip са оригинален начин, чрез който децата да покажат своите творчески умения, да покажат своите фантазии и да развият въображението си. Те са изработени в свежи и наситени цветове и веднага ще грабнат сърцата на децата с разнообразието си. Fischer Tip стимулират децата да се включват в екипни игри, развиват двигателните способности и финната моторика на малчуганите, поощряват концентрацията и създават чувство за триизмерен образ и обемност.
Помогнете на детето да намери творческите си заложби и насърчето неговото въображение, включете се в игрите му и заедно създайте скъп спомен, който ще пазите дълго в сърцата си. 

  • Комплектът съдържа 3000 цветни TIPs + кофичка и др.;
  • Развива двигателните способности на детето, финната моторика, спомага за оформянето на пространственото мислене и творческите възгледи на детето;
  • Подходяща за деца над 3 годишна възраст.