Телефони: 032622890 / 0884641904
Fisher Price Бебешка музикална играчка Discover ’n Grow™ Peek-a-Boo Musical Monkey

Fisher Price Бебешка музикална играчка Discover ’n Grow™ Peek-a-Boo Musical Monkey

Цена:37.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Fisher Price Бебешка музикална играчка Discover ’n Grow™ Peek-a-Boo Musical Monkey или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Fisher Price Бебешка музикална играчка Discover ’n Grow™ Peek-a-Boo Musical Monkey или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Fisher Price е производител на бебешки и детски играчки, познат по цял свят. Причината за това са не само свежите цветове, невероятната визия, но и уникалният дух, който играчките с тази марка носят в себе си. Те са създадени, за да направят децата щастливи. Създадени с усет към детайла, те развиват творческото мислене и креативността на децата, защото в най-ранна възраст играта е тази, която помага на децата да развият своите умения, тя води до много нови приключения, които малчуганите предприемат и много позитивни емоции, тя дарява усмивки, научава децата да изразяват себе си, докато развиват талантите си и е незаменим спътник в пътешествието към новия живот. Играта спомага за развитие на коодинацията на движенията, сетивата, ученето, общуването и носи много, нови приятни изненади. Тя е повече от забавление.
Заедно с играчките на Fisher Price Вашето дете ще израстне любопитно, ще се научи да открива малките радости, които ще сподели с Вас и ще разцъфти пред очите Ви със своята широка усмивка.

Бебешка музикална играчка за легло Discover ’n Grow™ Peek-a-Boo Musical Monkey Fisher Price 

Още от втория месец след разждането си децата се научават да различават предметите, особено, ако те са в червен, син или жълт цвят. Те обичат да наблюдават играчките и с удоволствие слушат музиката и звуците, които играчките около тях издават. Именно музиката помага на бебето да се успокои и да се съсредоточи, тя го научава да разпознава и възпроизвежда различни звуци или гласове и развива слуха.
Симпатичната Маймунка от серията  Discover ’n Grow™ на Fisher Price е създадена за най-малките. Тя се закача лесно на бебешкото креватче и детето може да я достигне и само. Мека и приятна на допир, тя ще стимулира малчугана да желае да я докосне или да активира музикалните и функции. При издърпване на цветната пеперудка в края на играчката се активира нежна мелодия, която ще успокои и приспи детето. 
  • Подходяща за деца от раждането;
  • Изработена от висококачествени материали, без съдържание на вредни за организма вещества;
  • Развива двигателните и сетивни умения на детето;
  • Производител Fisher Price.