Телефони: 032622890 / 0884641904
Гардероб за детска стая Micuna A 1412 Basic White

Гардероб за детска стая Micuna A 1412 Basic White

Цена:1,349.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Гардероб за детска стая Micuna A 1412 Basic White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
С Micuna Вашата сигурност е наше задължение... а за Вас остава да се радвате на останалото...

Micuna е испанска компания с повече от 30 години стаж в производството на висококачествени мебели за детска стая. Компанията е основана през 1973 от Francisco García Moreno и успява да наложи на испанския пазар своите продукти, предлагайки на родителите нещо различно и свежо. Преди появата на фирмата, в Испания са се използвали предимно метални легла, които обаче освен, че са били по-скъпи са били и неудобни и трудни за преместване. Тогава Micuna започва да произвежда в своята фабрика легла за бебета и малки деца изработени изцяло от дърво. Те внасяли уют и топлина в стаята на малчугана и бързо се превърнали в предпочитан избор в цялата страна. 
Детското обзавеждане, което фирмата предлага на клиентите си е произведено от висококачествени материали, спазени са всички стандарти за сигурност на конструкцията и безопасност на материалите. А ненадминатото качество бързо изстрелва фирмата на едно от челните места в света. От 2000 година насам Micuna е четвъртата по големина компания, занимаващата се с производство на детски мебели в Европа.

A 1412, Micuna гардероб за детска стая

Като част от Basic серия детски мебели на испанската фирма Micuna, гардеробът A 1412 носи в себе си духа на съвършенството, претворено в изчистени линии и неподправения чар на класическите мебели с винтиж привкус. Изработен от висококачествени суровини без да са използвани епоксидни смоли и фенол, а боите са натурални и напълно безопасни за детето. Материалът е полиламинат, отличаващ се с невероятната си издържливост.
За удобство на родителите е снабден с 4 чекмеджета с голям обем, 2 крила и вътрешна част с голям рафт и функционална закачалка.

Характеристики:
  • Размери: Д 95 х Ш 51 В 180 см;
  • Гардеробът разполага с 4 големи и удобни чекмеджета;
  • Има 2 крила, голям рафт и закачалка за дрехи;
  • Изработен от полиламинат;
  • Произведен в Испания.
СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД КИЛОГРАМИТЕ!!!


Освен всичко останало фабриката е силно ангажирана в това да ангажира производството си по екологично устойчив начин, в унисон с природата и с мисъл за бъдещите поколения. Производството на фирмата е съобразено с всички нормативни актове на Европейския съюз и в Испания за екологично производство. 
Детските легла с тази марка са преминали множество различни тестове и са направени така че да бъдат максимално сигурни за децата, отговаряйки на стандарти EN 716-1:2008 , EN 716-2:2008 и EN 71-3:1994.