Телефони: 032622890 / 0884641904
HABA - Детска занимателна игра *Хаос в детската стая*

HABA - Детска занимателна игра *Хаос в детската стая*

Цена:23.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Хаос в детската стая* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Хаос в детската стая* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 4+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Игрите и играчките на Haba са уникални по замисъл и дизайн, като за момента нямат сходство с други игри на българския пазар . Изцяло авторските идеи са пресъздадени в креативни, образователни игри и играчки, които карат играчите  да се впуснат в океана на своето въображение, интуитивно да следват нишките на правилата (а защо не и да измислят свои собствени), и същевременно да развиват своите сетивни и езикови познания.

Много от играчките на HABA са били награждавани за своя изключителен дизайн през годините, а други са вземали приз "Игра на годината".

Детска игра *Хаос в детската стая*

 

Всички неща са разхвърляни из цялата детска стая. Това със сигурност е бил домашния дух на хаоса. Той винаги се промъква тайно в чуждите детски стаи прави всичко в безпорядък. Къде е скрил двете плюшени мечета? И футболните топки ги няма никъде. Само ако сте бързи и имате остър поглед, ще успеете първи да намерите търсените предмети.

Детската игра е особено занимателна, с фин хумор и предлага изключително забавление за цялото семейство.

Комплекта на играта се състои от:

  • 1фигурка на домашното духче Хаосчо
  • 48 карти
  • 1 инструкция

 

Комплектът е изработен от еко материали - картон и дърво.

Размери на кутията: 22 х 22 х 5,5 см.

Брой на играчите: 2 - 5

Производител: Хавермас, Германия.

Подходящо за играчи от 4 до 99 години.

През далечната 1938 година в Германия се създава HABA, малка фирма с големи идеи и творчество, чиято мисия освен да бъде фабрика за фини дървени играчки е и да носи радост на малки и големи. Първоначално дейността им била свързана с производството и разпространението на съвършено полирани дървени стоки и конструкторни елементи, с подходящи размери за малките детски ръце.

В наши дни малката фабрика вече е с размерите на мултинационална компания , а асортимента й включва над 1500 артикула. Това което се е запазило през годините, е мотото което движи креативното мислене на специалистите от HABA  - "Вниманието към детайла прави всичко да бъде специално!".

Възраст: 4+ години