Телефони: 032622890 / 0884641904
HABA - Детска занимателна игра *Не трепери!*

HABA - Детска занимателна игра *Не трепери!*

Цена:35.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Не трепери!* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Не трепери!* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Игрите и играчките на Haba са уникални по замисъл и дизайн, като за момента нямат сходство с други игри на българския пазар . Изцяло авторските идеи са пресъздадени в креативни, образователни игри и играчки, които карат играчите  да се впуснат в океана на своето въображение, интуитивно да следват нишките на правилата (а защо не и да измислят свои собствени), и същевременно да развиват своите сетивни и езикови познания.

Много от играчките на HABA са били награждавани за своя изключителен дизайн през годините, а други са вземали приз "Игра на годината".

Детска игра *Не трепери*

 

Кой от вас има най-спокойна ръка и ще събере най-много точки? Цел на играта е да хвърляте един след друг по посока на часовниковата стрелка зара и според цвета, който се е паднал, да вадите един след друг клечките от дървения пръстен.

Играта обаче свършва веднага, щом се срути снопчето и дървеният пръстен докосне игралната площ. Играчът, който е причинил това, губи играта. Детската игра е особено занимателна, с фин хумор и предлага изключително забавление за цялото семейство.

Комплекта на играта се състои от:

  • 9 жълти клечки ( 1 точка)
  • 9 червени клечки ( 2 точки)
  • 9 сини клечки ( 3 точки)
  • 1 дървен пръстен
  • 1 цветен зар
  • 1 инструкция

Комплектът е изработен от еко материали - картон и дърво.

Размери на кутията: 23 х 15 х 5 см.

Брой на играчите: 2 - 4

Производител: Хавермас, Германия.

Подходящо за играчи от 3 до 99 години.

През далечната 1938 година в Германия се създава HABA, малка фирма с големи идеи и творчество, чиято мисия освен да бъде фабрика за фини дървени играчки е и да носи радост на малки и големи. Първоначално дейността им била свързана с производството и разпространението на съвършено полирани дървени стоки и конструкторни елементи, с подходящи размери за малките детски ръце.

В наши дни малката фабрика вече е с размерите на мултинационална компания , а асортимента й включва над 1500 артикула. Това което се е запазило през годините, е мотото което движи креативното мислене на специалистите от HABA  - "Вниманието към детайла прави всичко да бъде специално!".