Телефони: 032622890 / 0884641904
HABA - Детска занимателна игра *Овощна градина*

HABA - Детска занимателна игра *Овощна градина*

Цена:74.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Овощна градина* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Овощна градина* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Игрите и играчките на Haba са уникални по замисъл и дизайн, като за момента нямат сходство с други игри на българския пазар . Изцяло авторските идеи са пресъздадени в креативни, образователни игри и играчки, които карат играчите  да се впуснат в океана на своето въображение, интуитивно да следват нишките на правилата (а защо не и да измислят свои собствени), и същевременно да развиват своите сетивни и езикови познания.

Много от играчките на HABA са били награждавани за своя изключителен дизайн през годините, а други са вземали приз "Игра на годината".

Детска игра *Овощна градина*


 Детска игра "Овощна градина" принадлежи към групата на образователните игри. Тези игри помагат на децата да опознаят заобикалящия ги свят, да свикнат с идеята за правила по време на игра; спомагат за развието на съзнателния характер и паметта.

Игралният комплект е предназначен за игра от повече играчи. Цел на играта е всички играчи подред да хвърлят зар и според падналия се цвят или символ се обират плодове от овощната градина или се нарежда парче от пъзела с гарвана. Целта е играчите да приберат всички плодове и да ги сложат в коша, преди да е нареден пъзела.

Комплекта на играта се състои от:

  • 10 ябълки
  • 10 круши
  • 10 сливи
  • 10 двойки череши
  • 4 кошници за плодове
  • 1 пъзел с гарван - 9 елемента
  • 1 зар с цветове и символи
  • 1 инструкция

Размери на кутията: 37 х 27х 6 см.

Брой на играчите:2-8

Производител: Хавермас, Германия.

Подходящо за деца над 3 години.

През далечната 1938 година в Германия се създава HABA, малка фирма с големи идеи и творчество, чиято мисия освен да бъде фабрика за фини дървени играчки е и да носи радост на малки и големи. Първоначално дейността им била свързана с производството и разпространението на съвършено полирани дървени стоки и конструкторни елементи, с подходящи размери за малките детски ръце. В подкрепа на запазването на екологичното равновесие, използваният дървен материал в играчките и игрите с марка HABA идват от гори и площи с устойчиво и контролирано горско  стопанство в Германия. Детските играчки и игрови елементи са покрити с безвредни бои на водна основа, а пластмасовите части са сведени до минимум, като са стриктно контролирани и тествани според директива 2005/84. Когато  се налага тяхната употреба, то използваните елементи са достатъчно издръжливи, за да продължи играта в продължение на поколения - за да се насърчи приемствеността и да се ограничи изхвърлянето на играчки и съответно замърсяването на околната среда.

В наши дни малката фабрика вече е с размерите на мултинационална компания , а асортимента й включва над 1500 артикула. Това което се е запазило през годините, е мотото което движи креативното мислене на специалистите от HABA :"Вниманието към детайла прави всичко да бъде специално!".