Телефони: 032622890 / 0884641904
HABA - Детска занимателна игра *Принцеса Вълшебница*

HABA - Детска занимателна игра *Принцеса Вълшебница*

Цена:19.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Принцеса Вълшебница* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Детска занимателна игра *Принцеса Вълшебница* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Игрите и играчките на Haba са уникални по замисъл и дизайн, като за момента нямат сходство с други игри на българския пазар . Изцяло авторските идеи са пресъздадени в креативни, образователни игри и играчки, които карат играчите  да се впуснат в океана на своето въображение, интуитивно да следват нишките на правилата (а защо не и да измислят свои собствени), и същевременно да развиват своите сетивни и езикови познания.

Много от играчките на HABA са били награждавани за своя изключителен дизайн през годините, а други са вземали приз "Игра на годината".

Детска игра *Принцеса Вълшебница*

Принцесата вълшебница и нейните приятелки правят магия по цял ден и си устройват състезания кой ще направи най-много вълшебни трикове.  С магическата пръчка те рисуват блещукащи във въздуха картини. Но внимавайте! Привлечен от  блясъка на вълшебния прах  наглият  таласъм Кинкерлиц се промъква наоколо и краде тайно вълшебните картинки. Кой ще успее въпреки всички тези действия да спечели състезанието по вълшебство?

 Цел на играта е да играете заедно с Принцесата срещу таласъма Кинкерлиц и да събирате магически карти. За да направите това един по един вие трябва да рисувате с вълшебната пръчка картини във въздуха или на гърба на друг играч. Успеете ли да познаете съответната картина, ще получите като награда магическа карта. Ако вашето предположение не е вярно или отворите таласъма Кинкерлиц, таласъма получава картата. Ако успеете да затворите кръга на таласъма Кинкерлиц, вие заедно печелите играта.

Играта предлага и втори вариант за игра за напреднали играчи : ''Конкурс по вълшебства за 3 - 4 напреднали вълшебници''

Детската игра е особено занимателна, с фин хумор и предлага изключително забавление за цялото семейство.

Комплекта на играта се състои от:

  • 1 магическа пръчка
  • 5 кръгли плочки - 4 феи, 1 таласъм
  • 4 магически дъски
  • 32 магически карти
  • 1 инструкция

Комплектът е изработен от еко материали - картон и дърво.

Размери на кутията: 18 х 11 х 4,5 см.

Брой на играчите: 4-10

Производител: Хавермас, Германия.

Подходящо за играчи над 3 години.

През далечната 1938 година в Германия се създава HABA, малка фирма с големи идеи и творчество, чиято мисия освен да бъде фабрика за фини дървени играчки е и да носи радост на малки и големи. Първоначално дейността им била свързана с производството и разпространението на съвършено полирани дървени стоки и конструкторни елементи, с подходящи размери за малките детски ръце.

В наши дни малката фабрика вече е с размерите на мултинационална компания , а асортимента й включва над 1500 артикула. Това което се е запазило през годините, е мотото което движи креативното мислене на специалистите от HABA  - "Вниманието към детайла прави всичко да бъде специално!".

Възраст: 3+ години