Телефони: 032622890 / 0884641904
HABA - Моите първи игри - Детска игра *Животно върху животно*

HABA - Моите първи игри - Детска игра *Животно върху животно*

Цена:54.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Моите първи игри - Детска игра *Животно върху животно* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HABA - Моите първи игри - Детска игра *Животно върху животно* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Игрите и играчките на Haba са уникални по замисъл и дизайн, като за момента нямат сходство с други игри на българския пазар . Изцяло авторските идеи са пресъздадени в креативни, образователни игри и играчки, които карат играчите  да се впуснат в океана на своето въображение, интуитивно да следват нишките на правилата (а защо не и да измислят свои собствени), и същевременно да развиват своите сетивни и езикови познания.

Много от играчките на HABA са били награждавани за своя изключителен дизайн през годините, а други са вземали приз "Игра на годината".

Детска игра *Животно върху животно*


 Детската игра "Животно въху животно" е създадена специално за по- малки дечица, а размерите на елементите и материала от който са направени, са проектирани за  детски ръце. Игралният комплект е изработен изцяло от еко материали - картон и дърво. Играта развива фината моторика и е напълно подходяща и за свободна игра. Говорете с детето си за цветовете и формите на дървените части, стимулирайки по този начин езиковите познания, слуха, креативността на детето си, както и радостта му от играта.

Играта има за цел да развие познавателните способности и въображение на детето. В свободната игра детето участва в ролева игра със  селскостопанските животни и/или развиват своите двигателни умения чрез подреждане на животните едно върху друго в една или повече кули. В двете игри със зарове детето ви ще се запознае с първите игри с правила. Общият вариант на играта същевременно помага за техния отборен дух и съпреживяване. Играйте с детето си и говорете с него за животните, за това как изглеждат и къде живеят, стимулирайки по този начин комуникацията. В играта със зар, детето ще се запознае с първата си игра с правила.

Играта предлага поне три различни варианта на игра:

1. Овца върху кокошка;

2. Крава и овца

3.  Да се състезаваме със заека.

Комплекта на играта се състои от:

  • дървени триизмерни фигури на животни - 2 крави, 2прасета, 2 кокошки, 1овца, 1 куче, 1 заек
  • 1 зар със символи
  • 2 игрални полета - поляна с цветя или с детелини
  • 2 храста
  • 9 слънца със животни от обратната им страна
  • 1 инструкция

Размери на кутията: 38 х 28 х 7 см.

Брой на играчите:1-4

Производител: Хавермас, Германия.

Подходящо за деца над 2 години.

През далечната 1938 година в Германия се създава HABA, малка фирма с големи идеи и творчество, чиято мисия освен да бъде фабрика за фини дървени играчки е и да носи радост на малки и големи. Първоначално дейността им била свързана с производството и разпространението на съвършено полирани дървени стоки и конструкторни елементи, с подходящи размери за малките детски ръце. В подкрепа на запазването на екологичното равновесие, използваният дървен материал в играчките и игрите с марка HABA идват от гори и площи с устойчиво и контролирано горско  стопанство в Германия. Детските играчки и игрови елементи са покрити с безвредни бои на водна основа, а пластмасовите части са сведени до минимум, като са стриктно контролирани и тествани според директива 2005/84. Когато  се налага тяхната употреба, то използваните елементи са достатъчно издръжливи, за да продължи играта в продължение на поколения - за да се насърчи приемствеността и да се ограничи изхвърлянето на играчки и съответно замърсяването на околната среда.

В наши дни малката фабрика вече е с размерите на мултинационална компания , а асортимента й включва над 1500 артикула. Това което се е запазило през годините, е мотото което движи креативното мислене на специалистите от HABA :"Вниманието към детайла прави всичко да бъде специално!".